Resol

Resol

Onderaan de pagina zijn 2 downloads beschikbaar.
HomeMerken Resol Artikelen 7
Boomerang

Boomerang

Design Vincente Soto
De Boomerang bank bevindt zich in de ruimte tussen design, functionaliteit en kunst. Een nuttig beeldhouwwerk dat de ruimte waarin het zich bevindt met grote elegantie aankleedt exclusiviteit. Het is gemaakt van rotatiegegoten polyethyleen of...
1739,-
Lisboa

Lisboa

Design Joan Gaspar
De Lisboa is een stoel geschikt voor binnen- én buitengebruik. Geïnjecteerd met glasvezel en PP met behulp van gasondersteunde injectie vormtechnologie. Stapelbaar en UV bestendig. Lisboa is verkrijgbaar in 8 actuele kleuren.
99,-
Actieprijs!
Lisboa Armchair

Lisboa Armchair

Design Joan Gaspar
De Lisboa is een stoel met armleuningen geschikt voor binnen én buitengebruik. Geïnjecteerd met glasvezel en PP met behulp van gasondersteunde injectie vormtechnologie. Armleuningen vast aan de constructie met stalen schroeven. Stapelbaar. UV...
121,-
99,-
Bespaar nu 19%
Actieprijs!
Lisboa Bar

Lisboa Bar

Design Joan Gaspar
De Lisboa barkruk is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Geïnjecteerd met glasvezel en PP met behulp van gasondersteunde spuitgiettechnologie. UV bestendig en leverbaar in 7 kleuren.
149,-
109,-
Bespaar nu 27%
Actieprijs!
Toledo

Toledo

Design Jorge Pensi
Designstoel met armleuningen voor binnen en buiten. Gemaakt van gegoten, gepolijst en geanodiseerd aluminium, gemonteerd met roestvrijstalen schroeven. Stapelbaar. 100% recyclebaar volgens internationale kwaliteitsnormen voor producten met lage...
881,25
699,-
Bespaar nu 21%
Toledo Aire

Toledo Aire

De Toledo Aire is een design stoel voor binnen en buiten gebruik. Uit één stuk geproduceerd van geïnjecteerd polypropyleen met glasvezel met behulp van gasondersteund spuitgiettechnologie. Stapelbaar t/m 6 stuks, leverbaar in 6 actuele kleuren!
165,-
Toledo Aire Green Edition

Toledo Aire Green Edition

Designstoel voor binnen en buiten gebruik. Uit één stuk geproduceerd van geïnjecteerd polypropyleen versterkt met glasvezel. De Toledo Green Edition is een 100% gerecycled product. De Toledo is stapelbaar t/m 6 stuks en leverbaar in 4 kleuren.
174,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0