Stoelen

Vergaderstoel, kantinestoel of toch een klapstoel?

Welke stoel is geschikt voor mijn situatie?

Stoelen in zakelijke omgeving kunnen behoorlijk variëren, afhankelijk van de branche, zoals horeca, evenementenbranche of dienstverlening of het gebruik van de stoel. Daarom biedt KMP Kantoormeubilair een zeer omvangrijke collectie aan, gericht op specifieke behoeften, design en budget.

Denk daarbij aan stapelbare stoelen met ruimtebesparende eigenschappen, eenvoudig transport, flexibiliteit, gemak van opslag en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte belangrijk zijn.

Of vergaderstoelen, die zijn vaak ontworpen om comfort te bieden tijdens langere vergaderingen. Ze hebben meestal een goed gevoerde zitting met voldoende vulling om comfortabel te zitten, zelfs gedurende langere periodes.

Bij kantine- en lunchstoelen worden vaak eenvoudige stoelen gebruikt die gemakkelijk te reinigen zijn en bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Deze stoelen kunnen stapelbaar zijn en zijn meestal niet zo ergonomisch als vergaderstoelen.

 • Onderaan deze pagina is een handige checklist met criteria opgenomen diekan helpen bij het kiezen van de juiste stoel.
Stoelen

Onze merken Stoelen

Meubelfabriek de VALKKartell Partner Shop AmsterdamMAGIS DesignCasalaDriadeKRISTALIAVIASIT BurositzmöbelACTIULEYFORMNOTILAPALMAPEDRALIWILKHAHNSITLANDStudio BacPLANK Chairs & MoreKMP Store (Huismerk)
HomeZitten Stoelen 560
Actieprijs!
3320

3320

Basics Collectie
De 3320 is een stapelbare multifunctionele stoel, degelijk en onderhoudsvriendelijk en in meerdere kleuren leverbaar.
35,10
28,08
Bespaar nu 20%
3390 CPL
Actieprijs!

3390 CPL

89,18
71,34
Bespaar nu 20%
4413
Actieprijs!

4413

138,77
117,95
Bespaar nu 15%
DEX 4412
Actieprijs!

DEX 4412

Vanaf159,46
Bespaar nu 10%
FLAP
Actieprijs!

FLAP

116,-
87,-
Bespaar nu 25%
3302

3302

87,56

Advies nodig? Wij helpen graag!

Bel 020-617 01 26 of gebruik de chat-functie.
3304 Vintage

3304 Vintage

Vintage Collectie
De 3304 is toegevoegd aan de op de horeca gerichte Vintage collectie van de Valk en maakt gebruik van stoere materialen en stofferingen die tegen een stootje kunnen en kleuren met een vintage uitstraling.
110,21
3305

3305

133,31
3308

3308

81,96
3313 Nordic

3313 Nordic

Nordic collectie
De Nordic collectie, verfijnde luxe, maar toch eenvoudig met een tijdloze typische Scandinavische designstijl die absoluut nooit verveelt.
142,14
3392

3392

53,19
3396

3396

85,05
Getoond 1 tot 21 van 560. Er zijn meerdere pagina's.

Deze checklist kan je op weg helpen om een juiste keuze te maken.

 • Comfortabele zitting: Vergaderstoelen zijn ontworpen om comfort te bieden tijdens langere vergaderingen. Ze hebben meestal een goed gevoerde zitting met voldoende vulling om comfortabel te zitten, zelfs gedurende langere periodes.
 • Ergonomisch ontwerp: Veel vergaderstoelen hebben een ergonomisch ontwerp dat rekening houdt met de juiste lichaamshouding en ondersteuning. Ze kunnen een gevormde rugleuning hebben om de natuurlijke kromming van de rug te ondersteunen en de zithouding te verbeteren.
 • Armleuningen bieden comfort en ondersteuning voor de armen tijdens vergaderingen. Ze kunnen ook bijdragen aan een betere zithouding en ontspanning van de schouders.
 • Ruimtebesparing: Hoewel dit al eerder genoemd is, is het vermeldenswaard dat stapelbaarheid een handig kenmerk is. Het stelt gebruikers in staat om stoelen gemakkelijk op te bergen en ruimte vrij te maken wanneer ze niet in gebruik zijn. Het stapelen van stoelen maakt het ook gemakkelijk om ze te vervoeren.
 • Duurzaamheid: stoelen moeten bestand zijn tegen intensief gebruik, aangezien ze vaak in vergaderzalen en conferentieruimten worden gebruikt. Ze zijn meestal gemaakt van stevige materialen en hebben een robuuste constructie om langdurige duurzaamheid te garanderen.
 • Onderhoudsgemak: In een kantine-omgeving is het belangrijk dat de stoelen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Materialen die bestand zijn tegen vlekken en eenvoudig af te vegen zijn, zoals kunststof of bekleding van hoge kwaliteit, kunnen de voorkeur hebben.
 • Veiligheid: Een goede stoel moet voldoen aan veiligheidsnormen, zoals stabiliteit en het vermogen om het gewicht van gebruikers te dragen. De stoel moet stevig en stabiel zijn, met antislipvoeten om ongewenste verschuivingen te voorkomen.
 • Esthetiek: Hoewel dit natuurlijk een subjectieve kwestie is, moet een goede stoel er verzorgd en aantrekkelijk uitzien. Het ontwerp en de stijl van de stoel moeten passen bij de algehele inrichting en sfeer van de locatie en de gewenste uitstraling van de organisatie.
 • Materiaalkeuze: Kies stoelen die gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals gerecycled kunststof, FSC-gecertificeerd hout of gerecycled metaal. Deze materialen verminderen de impact op het milieu en dragen bij aan de duurzaamheid van de stoelen.

 • Productieprocessen: maakt de fabrikant gebruik van duurzame productieprocessen? Dit omvat bijvoorbeeld het verminderen van het gebruik van schadelijke chemicaliën, het minimaliseren van afval en het implementeren van energiezuinige productiemethoden.

 • Certificeringen: Zoek naar stoelen die voldoen aan erkende milieucertificeringen en normen, zoals het Cradle to Cradle-certificaat, Forest Stewardship Council (FSC)-certificering voor houten materialen, of ISO 14001-certificering voor milieumanagementsystemen. Deze certificeringen geven aan dat de stoelen voldoen aan bepaalde duurzaamheidsnormen.

 • Levensduur: Een goede stoel moet een langdurige levensduur hebben. Kijk naar de garantie die de fabrikant biedt en de algemene reputatie van het merk wat betreft de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. Op de meeste stoelen geven wij 10 jaar garantie.

 • Onderhoud en reparatie: Stoelen die gemakkelijk te onderhouden en te repareren zijn, dragen bij aan de duurzaamheid ervan. Onderzoek of reserveonderdelen beschikbaar zijn en of er reparatiediensten worden aangeboden door de fabrikant.

 • Recycling en afvalbeheer: Overweeg wat er gebeurt met de stoelen aan het einde van hun levensduur. Fabrikanten die een beleid voor recycling of terugname hebben, dragen bij aan een duurzamere productcyclus.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0