Stoelen

Vergaderstoel, kantinestoel of toch een klapstoel?

Welke stoel is geschikt voor mijn situatie?

Stoelen in zakelijke omgeving kunnen behoorlijk variëren, afhankelijk van de branche, zoals horeca, evenementenbranche of dienstverlening of het gebruik van de stoel. Daarom biedt KMP Kantoormeubilair een zeer omvangrijke collectie aan, gericht op specifieke behoeften, design en budget.

Denk daarbij aan stapelbare stoelen met ruimtebesparende eigenschappen, eenvoudig transport, flexibiliteit, gemak van opslag en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte belangrijk zijn.

Of vergaderstoelen, die zijn vaak ontworpen om comfort te bieden tijdens langere vergaderingen. Ze hebben meestal een goed gevoerde zitting met voldoende vulling om comfortabel te zitten, zelfs gedurende langere periodes.

Bij kantine- en lunchstoelen worden vaak eenvoudige stoelen gebruikt die gemakkelijk te reinigen zijn en bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Deze stoelen kunnen stapelbaar zijn en zijn meestal niet zo ergonomisch als vergaderstoelen.

 • Onderaan deze pagina is een handige checklist met criteria opgenomen diekan helpen bij het kiezen van de juiste stoel.
De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Stoelen

Onze merken Stoelen

Meubelfabriek de VALKKartell Partner Shop AmsterdamMagis DesignCasalaDriadeActiuKristaliaViasit BurositzmöbelLeyformLapalmaStudio BacWilkhahnSitlandNotiPedraliChairs & MorePlankKMP Store (Huismerk)
HomeZitten Stoelen 571
A.I. Metallic

A.I. Metallic

Design Philippe Starck (2019)
Deze stoel van Philippe Starck voor Kartell is een ware revolutie in ontwerp, design en productie! Het is de eerste stoel gecreëerd met Artificial Intelligence. De A.I. Chair. De stoel is gemaakt van nieuw eco-vriendelijk materiaal uit circulaire...
474,38
ARIVA

ARIVA

Prijs:
Op aanvraag
CHANTAL

CHANTAL

Prijs:
Op aanvraag
Chat

Chat

Vanaf343,-
Chat

Chat

Vanaf437,-
DUA Relaxfauteuil
Actieprijs!

DUA Relaxfauteuil

Vanaf2233,06
Bespaar nu 19%
Ethy

Ethy

Vanaf540,-
FELP

FELP

De Felp is een toegankelijke stoel met strakke lijnen en een geweldig zitcomfort. Uit te voeren met of zonder armleuning en met een ronde of vierkante poot. Vergaand te personaliseren.
Vanaf253,-
Feniks Bariatric

Feniks Bariatric

Prijs:
Op aanvraag
Finestra

Finestra

Vanaf250,-
Flow
Actieprijs!

Flow

293,-
263,70
Bespaar nu 10%
Flow chair

Flow chair

Vanaf301,-
Frame

Frame

Vanaf353,-
H.H.H. (Her Highest Highness) Graphic Impression

H.H.H. (Her Highest Highness) Graphic Impression

Design Philippe Strack (2024)
Om deze exclusieve afwerking te creëren heeft Kartell een speciale nieuwe “grafische impressie” ontwikkelt die gebruik maakt van een hightech drukproces om grafische patronen rechtstreeks op het oppervlak te produceren stoellichaam. Deze versie is...
380,99
HIBISCUS

HIBISCUS

Prijs:
Op aanvraag
Getoond 1 tot 21 van 571. Er zijn meerdere pagina's.

Deze checklist kan je op weg helpen om een juiste keuze te maken.

 • Comfortabele zitting: Vergaderstoelen zijn ontworpen om comfort te bieden tijdens langere vergaderingen. Ze hebben meestal een goed gevoerde zitting met voldoende vulling om comfortabel te zitten, zelfs gedurende langere periodes.
 • Ergonomisch ontwerp: Veel vergaderstoelen hebben een ergonomisch ontwerp dat rekening houdt met de juiste lichaamshouding en ondersteuning. Ze kunnen een gevormde rugleuning hebben om de natuurlijke kromming van de rug te ondersteunen en de zithouding te verbeteren.
 • Armleuningen bieden comfort en ondersteuning voor de armen tijdens vergaderingen. Ze kunnen ook bijdragen aan een betere zithouding en ontspanning van de schouders.
 • Ruimtebesparing: Hoewel dit al eerder genoemd is, is het vermeldenswaard dat stapelbaarheid een handig kenmerk is. Het stelt gebruikers in staat om stoelen gemakkelijk op te bergen en ruimte vrij te maken wanneer ze niet in gebruik zijn. Het stapelen van stoelen maakt het ook gemakkelijk om ze te vervoeren.
 • Duurzaamheid: stoelen moeten bestand zijn tegen intensief gebruik, aangezien ze vaak in vergaderzalen en conferentieruimten worden gebruikt. Ze zijn meestal gemaakt van stevige materialen en hebben een robuuste constructie om langdurige duurzaamheid te garanderen.
 • Onderhoudsgemak: In een kantine-omgeving is het belangrijk dat de stoelen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Materialen die bestand zijn tegen vlekken en eenvoudig af te vegen zijn, zoals kunststof of bekleding van hoge kwaliteit, kunnen de voorkeur hebben.
 • Veiligheid: Een goede stoel moet voldoen aan veiligheidsnormen, zoals stabiliteit en het vermogen om het gewicht van gebruikers te dragen. De stoel moet stevig en stabiel zijn, met antislipvoeten om ongewenste verschuivingen te voorkomen.
 • Esthetiek: Hoewel dit natuurlijk een subjectieve kwestie is, moet een goede stoel er verzorgd en aantrekkelijk uitzien. Het ontwerp en de stijl van de stoel moeten passen bij de algehele inrichting en sfeer van de locatie en de gewenste uitstraling van de organisatie.
 • Materiaalkeuze: Kies stoelen die gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals gerecycled kunststof, FSC-gecertificeerd hout of gerecycled metaal. Deze materialen verminderen de impact op het milieu en dragen bij aan de duurzaamheid van de stoelen.

 • Productieprocessen: maakt de fabrikant gebruik van duurzame productieprocessen? Dit omvat bijvoorbeeld het verminderen van het gebruik van schadelijke chemicaliën, het minimaliseren van afval en het implementeren van energiezuinige productiemethoden.

 • Certificeringen: Zoek naar stoelen die voldoen aan erkende milieucertificeringen en normen, zoals het Cradle to Cradle-certificaat, Forest Stewardship Council (FSC)-certificering voor houten materialen, of ISO 14001-certificering voor milieumanagementsystemen. Deze certificeringen geven aan dat de stoelen voldoen aan bepaalde duurzaamheidsnormen.

 • Levensduur: Een goede stoel moet een langdurige levensduur hebben. Kijk naar de garantie die de fabrikant biedt en de algemene reputatie van het merk wat betreft de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. Op de meeste stoelen geven wij 10 jaar garantie.

 • Onderhoud en reparatie: Stoelen die gemakkelijk te onderhouden en te repareren zijn, dragen bij aan de duurzaamheid ervan. Onderzoek of reserveonderdelen beschikbaar zijn en of er reparatiediensten worden aangeboden door de fabrikant.

 • Recycling en afvalbeheer: Overweeg wat er gebeurt met de stoelen aan het einde van hun levensduur. Fabrikanten die een beleid voor recycling of terugname hebben, dragen bij aan een duurzamere productcyclus.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0