Bureaustoelen

Hoe kies je een goede bureaustoel?

Kies een stoel die bij lichaam en werkomgeving past.

Het is belangrijk om een bureaustoel te kiezen die past bij je lichaam en werkomgeving. Investeer in een kwalitatief goede stoel, aangezien je er mogelijk lange periodes op zult zitten en het je comfort en gezondheid op de lange termijn kan beïnvloeden.

Als je een goede bureaustoel wilt kopen, zijn er verschillende ergonomische aspecten waar je op moet letten:

  • Verstelbare zithoogte: Je moet de stoel op de juiste hoogte kunnen instellen, zodat je voeten plat op de grond staan en je knieën in een hoek van 90 graden gebogen zijn.
  • Rugleuning: Een goede bureaustoel heeft een verstelbare rugleuning die de natuurlijke kromming van je rug volgt en voldoende lendensteun biedt.
  • Armleuningen: Verstelbare armleuningen zorgen voor ondersteuning van je armen en helpen spanning in de nek en schouders te verminderen.
  • Zitdiepte en zitbreedte: De stoel moet voldoende diepte en breedte bieden om comfortabel te zitten. Idealiter moet er een vuistbreedte ruimte zijn tussen de voorkant van de zitting en de knieholte.
  • Materiaal en bekleding: Let op het materiaal en de bekleding van de stoel. Kies voor ademende materialen zoals mesh of stof, omdat deze de luchtstroom bevorderen en comfortabeler zijn, vooral als je langere tijd zit.
  • Verstelbaarheid: Controleer of de stoel voldoende verstelmogelijkheden biedt. Naast de zithoogte moeten de armleuningen, rugleuning en eventueel de hoofdsteun verstelbaar zijn om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
  • Ondersteuning van de onderrug: Een goede bureaustoel moet voldoende lendensteun bieden. Dit helpt de natuurlijke kromming van je onderrug te behouden en voorkomt rugpijn en vermoeidheid.
  • Stabiliteit en duurzaamheid: Controleer of de stoel stevig en stabiel is. Het frame moet van goede kwaliteit zijn en in staat zijn om dagelijks gebruik te weerstaan. Let ook op de garantievoorwaarden van de fabrikant.

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je een bureaustoel wilt uitproberen, mits deze natuurlijk in de showroom aanwezig is.

Bureaustoelen
Onderaan de pagina zijn 6 downloads beschikbaar.

Onze merken Bureaustoelen

WILKHAHNVIASIT BurositzmöbelLOFFLERLUXY ItaliaKMP Store (Huismerk)LEYFORMSITLANDWAGNERGirsbergerACTIUKartell Partner Shop AmsterdamSE7EN (by Interstuhl)VIGANOCasalaLD SEATINGQUINTIMAGIS DesignSWAN Products
HomeZitten Bureaustoelen 212
Actieprijs!
F1 Bureaustoel NETWEAVE - Actiemodel

F1 Bureaustoel NETWEAVE - Actiemodel

Design Rainer Bachschmid
Bureaustoel model F1 met een NETBESPANNEN rugleuning van Viasit is een bewezen degelijke stoel met standaard een synchroon verstelmechanisme met zitdiepteverstelling.
696,-
376,-
Bespaar nu 45%
FollowMe

FollowMe

1038,-
LIGHT 16090B - OUTLET -
Actieprijs!

LIGHT 16090B - OUTLET -

892,-
492,-
Bespaar nu 44%
ADELE

ADELE

Vanaf980,-

Advies nodig? Wij helpen graag!

Bel 020-617 01 26 of gebruik de chat-functie.
ADELE

ADELE

DESIGN ORLANDINIDESIGN
Adele is de nieuwe familie fauteuils van Viganò Office, een collectie die gediversifieerd is, zowel in de hoogte van de rugleuning als in de beschikbare afwerkingen.
Vanaf1100,-
ALUMEDIC 10
Actieprijs!

ALUMEDIC 10

1110,-
810,-
Bespaar nu 27%
ALUMEDIC 10
Actieprijs!

ALUMEDIC 10

1240,-
940,-
Bespaar nu 24%
Alumedic BLACK Edition
Actieprijs!

Alumedic BLACK Edition

1290,-
890,-
Bespaar nu 31%
ALUMEDIC Limited
Actieprijs!

ALUMEDIC Limited

1530,-
1130,-
Bespaar nu 26%
AT 187/7 bureaustoel

AT 187/7 bureaustoel

met Trimension® systeem!
De AT187 serie van Wilkhahn maakt gebruik van het Trimension® systeem voor het 'free-2-move' concept, een wereldwijde maatstaf voor gezond zitten.
Vanaf725,-
AT 187/7 bureaustoel Quick Delivery
Actieprijs!

AT 187/7 bureaustoel Quick Delivery

775,-
620,-
Bespaar nu 20%
Getoond 1 tot 21 van 212. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0