TNK Flex 30 High Harlequin
Actieprijs!

TNK Flex 30 High Harlequin

Actiu heeft een nieuwe en innovatieve fase gestart op het gebied van kantoorstoelen en van nu af aan, door zittend op de nieuwe TNK Flex vindt u een ervaring zo comfortabel en bevredigend als het dragen van uw favoriete jeans.
1003,80
803,04
Bespaar nu 20%
Incl. BTW: 971.68
De tijd is gekomen om aan te raken! Actiu, via haar Research & Development-team, samen met de industriële design studio, Alegre Design, is een stap verder gegaan en creëerde TNK Flex, de operationele en uitvoerende stoel die anticipeert op een intuïtieve manier, de behoeften van de gebruiker, het aanpassen van zichzelf de morfologie en bewegingen van het menselijk lichaam en het aanpassen van de rugleuning en de zitting als ware een tweede huid.

Deze uitvoering met hoge rugleuning in Harlequin MESH wordt geleverd incl. HOOFDSTEUN, 3D armleuningen v.v. PU opdekjes en een LENDESTEUN (L)

Aluminium framedelen naar keuze in Silver, White of Black

 

OPTIONEEL:

  • Aluminium GEPOLIJST voetkruis en rugbeugel (in combinatie met zwarte framedelen)
  • Label houder (K) 
  • Anti-Static wielen (AT)
  • Soft-Hole wielen (R)
  • MEERDERE STOF- EN KLEURCOMBINATIES MOGELIJK!

Bestelnummer
321ZL 12H12
Merk
Designer
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
H12 Black

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0