Akoestiek & Privacy

Akoestiek werkplek verbeteren

In de moderne - vaak open - werkomgeving is geluid een belangrijke oorzaak voor gezondheidsklachten, stress en afname van productiviteit. KMP biedt diverse oplossingen om op kantoor geluid te absorberen of te verzwakken en we adviseren daar ook graag over.

Scheidingswanden, soundrooms en andere oplossingen om geluidsarm te werken draagt bij aan een hogere productiviteit, minder stress en betere samenwerking tussen  medewerkers.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Akoestiek & Privacy

Onze merken Akoestiek & Privacy

JoobBejotMikomax HUSH OfficeNotiAskiaQuadrifoglioSilentLABAdrenalinaGötessonsSwan ProductsActiuBerlin Acoustics GroupSense of SilenceCasalaQuintiBalmaLeyformCube Design
HomeWerkplek Akoestiek & Privacy 123

Advies over Akoestiek & Privacy?

Bel 020-617 01 26 of gebruik de chat-functie.
ALBERI Wall

ALBERI Wall

Het Alberi Wall scherm dempt het geluid in de omgeving. Het akoestische paneel is gebaseerd op de natuur. Het wandpaneel kan op diverse manieren hangen en is verkrijgbaar in twee vormen in drie verschillende patronen; vissengraat, strepen en vlak....
Vanaf300,-
AROUND LAB

AROUND LAB

Prijs:
Op aanvraag
BEACHOUSE

BEACHOUSE

Vanaf4550,-
BRICK Acoustic Wall - OUTLET -
Actieprijs!

BRICK Acoustic Wall - OUTLET -

7944,-
1944,-
Bespaar nu 76%
BRICKS

BRICKS

Design Robert Bronwasser
Bricks geeft een extra dimensie aan iedere open ruimte. Met dit modulaire soft seating programma creëer je nieuwe ruimtes waar je maar wilt. Semi-gesloten plekken waar mensen in alle rust kunnen werken of juist ontspannen. De toegepaste materialen...
Prijs:
Op aanvraag
Cabana 1

Cabana 1

4398,-
Cabana 2

Cabana 2

4898,-
Cabana 3

Cabana 3

8398,-
Capsule

Capsule

Vanaf4741,80
CORALS Meeting

CORALS Meeting

Vanaf7303,-
Getoond 1 tot 21 van 123. Er zijn meerdere pagina's.

Hier zijn enkele suggesties om de akoestiek op kantoor te verbeteren:

  • Gebruik geluiddempende materialen gordijnen of vloerkleden. Deze kunnen helpen om geluidsgolven te absorberen en echo's en galm te verminderen.
  • Of plaats (meer) planten op kantoor, deze kunnen ook helpen bij het absorberen van geluid en het creëren van een aangename omgeving. Grotere planten met dichte bladeren kunnen het geluid het beste absorberen.
  • Gebruik meubilair dat geluid kan dempen, zoals gestoffeerde stoelen en banken. Het herpositioneren van meubels kan ook helpen om geluid te breken en de akoestiek te verbeteren.
  • Probeer harde materialen zoals glas en metaal, die geluid weerkaatsen, tot het minimum te beperken.
  • Plaats printers, kopieerapparaten en andere lawaaierige apparatuur in aparte ruimtes om het geluidsniveau op de werkplekken te verminderen.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0