Akoestiek & Privacy

Akoestiek werkplek verbeteren

In de moderne - vaak open - werkomgeving is geluid een belangrijke oorzaak voor gezondheidsklachten, stress en afname van productiviteit. KMP biedt diverse oplossingen om op kantoor geluid te absorberen of te verzwakken en we adviseren daar ook graag over.

Scheidingswanden, soundrooms en andere oplossingen om geluidsarm te werken draagt bij aan een hogere productiviteit, minder stress en betere samenwerking tussen  medewerkers.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Akoestiek & Privacy

Onze merken Akoestiek & Privacy

JoobBejotMikomax HUSH OfficeNotiAskiaAdrenalinaQuadrifoglioSilentLABActiuGötessonsSwan ProductsBerlin Acoustics GroupCasalaSense of SilenceQuintiBalmaLeyformViasit Burositzmöbel
HomeWerkplek Akoestiek & Privacy 129
Bbox - Showroommodel

Bbox - Showroommodel

Prijs:
Op aanvraag
Capsule Lounge

Capsule Lounge

Prijs:
Op aanvraag
Cell 128

Cell 128

Vanaf3185,-
Longo POD
Actieprijs!

Longo POD

Vanaf5939,85
Bespaar nu 25%
Micromega

Micromega

Prijs:
Op aanvraag
Organic WORK

Organic WORK

Prijs:
Op aanvraag
SLY

SLY

Vanaf1660,-

Advies over Akoestiek & Privacy?

Bel 020-617 01 26 of gebruik de chat-functie.
Akoestische Bureaudivider

Akoestische Bureaudivider

De bureaudivider staat op een 60cm hoog voetstel. Dit is met name een goede uitkomst bij zit-sta bureaus en geschakelde bureaus. Het voordeel van deze hoge voet is dat de bureaudividers, ongeacht de hoogte van de tafel, op één niveau uitgelijnd...
Vanaf337,-
ALBERI Free

ALBERI Free

Vanaf342,-
ALBERI Wall

ALBERI Wall

Vanaf300,-
AROUND 3-Seater Sofa

AROUND 3-Seater Sofa

Design Nicola Cacco
AROUND is ontworpen door Nicola Cacco voor Leyform, met rond hoge en lage achterwanden, wordt het meubilair voor lounges en open ruimtegebieden; ze zijn ontwikkeld om lounge-gebaseerde werkplekken te voorzien van het gevoel van uw huiscomfort en de...
Vanaf3444,-
AROUND LAB

AROUND LAB

Prijs:
Op aanvraag
BEACHOUSE

BEACHOUSE

Vanaf4550,-
BRICK Acoustic Wall - OUTLET -
Actieprijs!

BRICK Acoustic Wall - OUTLET -

7944,-
1944,-
Bespaar nu 76%
BRICKS

BRICKS

Prijs:
Op aanvraag
Getoond 1 tot 21 van 129. Er zijn meerdere pagina's.

Hier zijn enkele suggesties om de akoestiek op kantoor te verbeteren:

  • Gebruik geluiddempende materialen gordijnen of vloerkleden. Deze kunnen helpen om geluidsgolven te absorberen en echo's en galm te verminderen.
  • Of plaats (meer) planten op kantoor, deze kunnen ook helpen bij het absorberen van geluid en het creëren van een aangename omgeving. Grotere planten met dichte bladeren kunnen het geluid het beste absorberen.
  • Gebruik meubilair dat geluid kan dempen, zoals gestoffeerde stoelen en banken. Het herpositioneren van meubels kan ook helpen om geluid te breken en de akoestiek te verbeteren.
  • Probeer harde materialen zoals glas en metaal, die geluid weerkaatsen, tot het minimum te beperken.
  • Plaats printers, kopieerapparaten en andere lawaaierige apparatuur in aparte ruimtes om het geluidsniveau op de werkplekken te verminderen.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0