Akoestiek & Privacy

Akoestiek werkplek verbeteren

In de moderne - vaak open - werkomgeving is geluid een belangrijke oorzaak voor gezondheidsklachten, stress en afname van productiviteit. KMP biedt diverse oplossingen om op kantoor geluid te absorberen of te verzwakken en we adviseren daar ook graag over.

Scheidingswanden, soundrooms en andere oplossingen om geluidsarm te werken draagt bij aan een hogere productiviteit, minder stress en betere samenwerking tussen  medewerkers.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Akoestiek & Privacy

Onze merken Akoestiek & Privacy

JOOBBEJOTNOTIMikomaxASKIASWAN ProductsQuadrifoglioSilentLABAdrenalinaGötessonsACTIUCasalaBerlin Acoustics GroupQUINTILEYFORMBALMACUBE Design
HomeWerkplek Akoestiek & Privacy 125
Akoestische Bureaudivider

Akoestische Bureaudivider

De bureaudivider staat op een 60cm hoog voetstel. Dit is met name een goede uitkomst bij zit-sta bureaus en geschakelde bureaus. Het voordeel van deze hoge voet is dat de bureaudividers, ongeacht de hoogte van de tafel, op één niveau uitgelijnd...
Vanaf337,-
Cabana 1

Cabana 1

5776,-
Cabana 2

Cabana 2

6616,-

Advies over Akoestiek & Privacy?

Bel 020-617 01 26 of gebruik de chat-functie.
Cabana 3

Cabana 3

Design JB Collection
De Cabana 3 heeft een ruimer formaat dan de Cabana 2 en biedt bijvoorbeeld plaats aan een elektrisch in hoogte verstelbare bureautafel. De video-belcel is opgebouwd uit geluidsabsorberende sandwichpanelen die aan binnen- en buitenzijde volledig...
11198,-
Focus Meet

Focus Meet

14000,-
MICROOFFICE® PRIME

MICROOFFICE® PRIME

Prijs:
Op aanvraag
MICROOFFICE® CUBIQ

MICROOFFICE® CUBIQ

Prijs:
Op aanvraag
MICROOFFICE® ELITE

MICROOFFICE® ELITE

Prijs:
Op aanvraag
MICROOFFICE® QUADRIO

MICROOFFICE® QUADRIO

Prijs:
Op aanvraag
Getoond 1 tot 21 van 125. Er zijn meerdere pagina's.

Hier zijn enkele suggesties om de akoestiek op kantoor te verbeteren:

  • Gebruik geluiddempende materialen gordijnen of vloerkleden. Deze kunnen helpen om geluidsgolven te absorberen en echo's en galm te verminderen.
  • Of plaats (meer) planten op kantoor, deze kunnen ook helpen bij het absorberen van geluid en het creëren van een aangename omgeving. Grotere planten met dichte bladeren kunnen het geluid het beste absorberen.
  • Gebruik meubilair dat geluid kan dempen, zoals gestoffeerde stoelen en banken. Het herpositioneren van meubels kan ook helpen om geluid te breken en de akoestiek te verbeteren.
  • Probeer harde materialen zoals glas en metaal, die geluid weerkaatsen, tot het minimum te beperken.
  • Plaats printers, kopieerapparaten en andere lawaaierige apparatuur in aparte ruimtes om het geluidsniveau op de werkplekken te verminderen.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0