Bankstellen

Bankstellen

Bankstellen bevorderen samenwerking op kantoor

Het kantoor verschuift steeds meer van strikt formele werkplek naar een meer open ruimte om samen te werken. Bankstellen vormen een onderdeel van deze transformatie. Ze bieden een informele en gastvrije setting waar mensen kunnen ontspannen, brainstormen en communiceren in een meer relaxte sfeer.

Het succesvol integreren van bankstellen in een kantooromgeving vereist een zorgvuldige planning. De keuze van het juiste design, passend bij de bedrijfscultuur en de behoeften van de werknemers, is belangrijk. Het moet aansluiten bij de functionaliteit en esthetiek van de ruimte, terwijl het comfort en duurzaamheid biedt voor dagelijks gebruik.

Een andere belangrijke overweging is ruimte en indeling. Het bankstel moet harmoniëren met de beschikbare ruimte en de algemene inrichting van het kantoor. Een modulaire opstelling kan handig zijn om zich aan te passen aan verschillende ruimtes of lay-outs.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Bankstellen

Onze merken Bankstellen

NotiActiuAdrenalinaBert PlantagieDomingoDriadeCasalaGirsbergerLeyformMagis DesignQuintiSitlandSlide Design
HomeZitten Bankstellen 24
33 Cuscini Sofa

33 Cuscini Sofa

Design Paolo Rizzatto (2013)
De 33 Cuscini sofa is een ontwerp van Paolo Rizzatto voor Driade waarbij hij de vraag beantwoord hoeveel kussens er nodig zijn om een sofa te maken, het antwoord is 33! De 33 Cuscini gaat terug naar het ontstaan van de sofa, een stapel kussens op de...
Vanaf6074,38
BOND

BOND

Vanaf2098,-
BOX

BOX

Prijs:
Op aanvraag
DESMOND

DESMOND

Prijs:
Op aanvraag
FOLLY

FOLLY

4066,-
JELLY

JELLY

Vanaf3598,-
JELLY

JELLY

Design Simone Micheli
De Jelly sofa van Adrenalina is een multi-sensorische bank, nostalgisch en futuristisch, die vaag doet denken aan een snoepje en daarom prachtige sensaties overbrengt, een lichte en ongrijpbare vreugde. De cilindrische poten heffen het van de grond,...
Vanaf2982,-
JUSTIN Clubsofa

JUSTIN Clubsofa

Prijs:
Op aanvraag
Le Monde

Le Monde

Vanaf1216,-
LONGO
Actieprijs!

LONGO

Vanaf3230,64
Bespaar nu 10%
Mula Sofa

Mula Sofa

Vanaf1176,-
ODIN

ODIN

Vanaf1245,-
PERMESSO

PERMESSO

Design Kurt Muller
Zitbanken aan de eettafel kennen een lange traditie, vroeger stond deze vaak vlak naast de warme kachel; Permesso is een moderne interpretatie van deze ouderwetse zitbank en maakt indruk door eenvoud en comfort. Zit- en rugkussen lijken te zweven,...
Vanaf1800,-
Roly Poly Sofa Kussen - outdoor -
Actieprijs!

Roly Poly Sofa Kussen - outdoor -

487,60
365,70
Bespaar nu 25%
SIESTA 540

SIESTA 540

Vanaf2089,-
SMARA

SMARA

Prijs:
Op aanvraag
Sosa

Sosa

Vanaf1638,-
Stone Sofa

Stone Sofa

Vanaf1582,-
TOBI

TOBI

Prijs:
Op aanvraag
Getoond 1 tot 21 van 24. Er zijn meerdere pagina's.

Duurzaamheid is ook van belang. Kies voor materialen die bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en gemakkelijk te onderhouden zijn. Dit verlengt de levensduur van het meubilair en vermindert de onderhoudskosten op lange termijn.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0