Bank & Sofa

Bankstellen

Bankstellen bevorderen samenwerking op kantoor

Het kantoor verschuift steeds meer van strikt formele werkplek naar een meer open ruimte om samen te werken. Bankstellen vormen een onderdeel van deze transformatie. Ze bieden een informele en gastvrije setting waar mensen kunnen ontspannen, brainstormen en communiceren in een meer relaxte sfeer.

Het succesvol integreren van bankstellen in een kantooromgeving vereist een zorgvuldige planning. De keuze van het juiste design, passend bij de bedrijfscultuur en de behoeften van de werknemers, is belangrijk. Het moet aansluiten bij de functionaliteit en esthetiek van de ruimte, terwijl het comfort en duurzaamheid biedt voor dagelijks gebruik.

Een andere belangrijke overweging is ruimte en indeling. Het bankstel moet harmoniëren met de beschikbare ruimte en de algemene inrichting van het kantoor. Een modulaire opstelling kan handig zijn om zich aan te passen aan verschillende ruimtes of lay-outs.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Bank & Sofa

Onze merken Bank & Sofa

NotiAdrenalinaDomingoDriadeMagis DesignActiuLeyformSitlandKartell Partner Shop AmsterdamQuintiBert PlantagieSlide DesignStudio BacCasalaGirsbergerQuadrifoglioWagner
HomeZitten Bank & Sofa 85
 Lincoln

Lincoln

Leverbaar als 1-zits, 2-zits en 3-zits sofa
Lincoln is een familie van wachtstoelen, bestaande uit een fauteuil en een 2- en 3-zits bank. Een complete lijn die functionaliteit en stijl combineert: essentiële aspecten om elke ruimte in te richten, waardoor deze comfortabel en esthetisch goed...
Vanaf671,-
 POUF Capitonne

POUF Capitonne

Vanaf1122,-
 Tubby

Tubby

Prijs:
Op aanvraag
33 Cuscini Sofa

33 Cuscini Sofa

Vanaf6074,38
Around Benches

Around Benches

Design Nicola Cacco
Vanaf1219,-
AROUND LAB

AROUND LAB

Prijs:
Op aanvraag
Atina

Atina

Vanaf1283,-
Avana

Avana

Vanaf2245,-
BETTY

BETTY

Vanaf3643,80
Bigala

Bigala

Vanaf2039,-
Bixib

Bixib

Vanaf2006,-
BOND

BOND

Deze Bond bank van Bert Plantagie is een echte eyecatcher! De diepe, decoratieve stiksels in de volle rug trekken de aandacht op een plagerige, maar zeer verfijnde toon, wat deze Bond een waar stijlicoon maakt. De optionele hoge arm geeft deze...
Vanaf2098,-
Bouli

Bouli

Vanaf1337,-
Bouli

Bouli

Vanaf1503,-
Bouli

Bouli

Vanaf1538,-
Bouli

Bouli

Vanaf1481,-
BOX

BOX

Prijs:
Op aanvraag
BRUT Sofa

BRUT Sofa

Vanaf3745,-
Getoond 1 tot 21 van 85. Er zijn meerdere pagina's.

Duurzaamheid is ook van belang. Kies voor materialen die bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en gemakkelijk te onderhouden zijn. Dit verlengt de levensduur van het meubilair en vermindert de onderhoudskosten op lange termijn.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0