AROUND LAB

AROUND LAB

Pods met hoge rugleuning voor vergaderruimtes
De Around LAB kantoor pod is een modern gesloten zitmeubel met hoge rugleuningen en een tafel met akoestisch ontwerp, om een privacyzone te creëren die het geluid van externe omgevingen vermindert en ingebouwde elektrische voorzieningen.
AROUND LAB
Around LAB office pod is een modulair zitmeubel systeem voor banken en kan verschillende configuraties hebben, afhankelijk van de verschillende behoeften die elke vergaderomgeving vereist voor privacy en stilte. Dit modulaire sofasysteem is geschikt voor open ruimtes en privéruimtes. Bovendien is de Around Lab meeting pod-bank voor stille samenwerkingsruimtes beschikbaar in verschillende stoffering zoals brandvertragende stof, wol, leer of kunstleer. Het systeem kan worden geïmplementeerd met verschillende monitorarmen of een dockingstation om installatie van monitoren, schrijfconsoles en andere accessoires mogelijk te maken. Ook na montage zijn de gesloten ziteenheden van Around Lab aanpasbaar en om te wisselen met de Around-bankfamilie dankzij de modulaire constructie.

Bekijk de downloads, vertel ons uw wensen en vraag een offerte aan!


Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0