Receptie

HomeOntvangen Receptie 10
Actieprijs!
SPLAY

SPLAY

Design Karim Rashid
Splay is een veelzijdig object: het kan worden gebruikt als een display tijdens evenementen of als een desk tijdens promotionele activiteiten in de detailhandel.
690.00790.00
SNACK BAR
Actieprijs!

SNACK BAR

550.00650.00
FACTORY

FACTORY

Op aanvraag
SLICE

SLICE

Op aanvraag
LINE Receptiebalie

LINE Receptiebalie

Vanaf 807.00
RIVAGE
Actieprijs!

RIVAGE

2169.002410.00

Receptie

De entree of ontvangstruimte is vaak het eerste fysieke contact met de organisatie. Stel daarom de juiste eisen aan een receptiebalie, afgestemd op het karakter van de onderneming. Natuurlijk zijn prijs, design en kwaliteit bekende aandachtspunten, maar ook andere kenmerken kunnen een belangrijke rol spelen voor zowel de bezoeker als de medewerkers die achter de balie werkt.

Zaken als wachttijden, arbo-wetgeving, comfort, maar ook voorkomen van agressie en hygiënische eigenschappen van de ontvangstbalie kunnen doorslaggevend zijn in het maken van een juiste keuze.

Naast een omvangrijk leveringsprogramma voor de inrichting van ontvangstruimten kan KMP u altijd vrijblijvend adviseren over uitvoering, prijzen, kwaliteit, certificering en andere criteria bij de aanschaf van meubilair voor ontvangst van uw gasten.

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN enPARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2020. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0