Receptie

Receptiebalie | Ontvangstsbalie

De entree of ontvangstruimte is vaak het eerste fysieke contact met de organisatie. Stel daarom de juiste eisen aan een receptiebalie, afgestemd op het karakter van de onderneming. Natuurlijk zijn prijs, design en kwaliteit bekende aandachtspunten, maar ook andere kenmerken kunnen een belangrijke rol spelen voor zowel de bezoeker als de medewerkers die achter de balie werkt.

Zaken als wachttijden, arbo-wetgeving, comfort, maar ook voorkomen van agressie en hygiënische eigenschappen van de ontvangstbalie kunnen doorslaggevend zijn in het maken van een juiste keuze.

Naast een omvangrijk leveringsprogramma voor de inrichting van ontvangstruimten kan KMP u altijd vrijblijvend adviseren over uitvoering, prijzen, kwaliteit, certificering en andere criteria bij de aanschaf van meubilair voor ontvangst van uw gasten.

Onze merken Receptie

QuadrifoglioCUBE DesignBURONOMICSlide DesignKartell Partner Shop AmsterdamQUINTI
HomeOntvangen Receptie 13
Information Desk

Information Desk

De modulaire informatiebalie van Cube Design is een baliesysteem, dat kan worden aangepast aan de individuele taak. Deze versie van de balie is met lamellen. De modules zijn gemaakt van zwart MDF en kunnen worden uitgevoerd in fineer, laminaat of...
4203,-
THIERRY

THIERRY

1432,23
Z1

Z1

Vanaf4445,-
SPLAY

SPLAY

1150,-
SNACK BAR

SNACK BAR

Snack Bar is een modulaire en lichtgevende toog die perfect gebruikt kan worden als receptie of bar. De modulaire en lichtgevende toog is gemaakt van polyethyleen en kan worden aangepast met logo's en afbeeldingen. Snack Bar is verkrijgbaar in...
899,-
SLICE

SLICE

Prijs:
Op aanvraag
FIFTY_FIFTY

FIFTY_FIFTY

Vanaf1294,-
FIFTY-FULL

FIFTY-FULL

Vanaf1663,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0