Receptie

Receptiebalie | Ontvangstsbalie

De entree of ontvangstruimte is vaak het eerste fysieke contact met de organisatie. Stel daarom de juiste eisen aan een receptiebalie, afgestemd op het karakter van de onderneming. Natuurlijk zijn prijs, design en kwaliteit bekende aandachtspunten, maar ook andere kenmerken kunnen een belangrijke rol spelen voor zowel de bezoeker als de medewerkers die achter de balie werkt.

Zaken als wachttijden, arbo-wetgeving, comfort, maar ook voorkomen van agressie en hygiënische eigenschappen van de ontvangstbalie kunnen doorslaggevend zijn in het maken van een juiste keuze.

Naast een omvangrijk leveringsprogramma voor de inrichting van ontvangstruimten kan KMP u altijd vrijblijvend adviseren over uitvoering, prijzen, kwaliteit, certificering en andere criteria bij de aanschaf van meubilair voor ontvangst van uw gasten.

Onze merken Receptie

QuadrifoglioCube DesignSlide DesignLapalmaQuinti
HomeOntvangen Receptie 11
ADD

ADD

Design Francesco Rota (2014)
De Add van Lapalma is ontworpen door Francesco Rota en is een modulair zitsysteem dat in de behoeftes voorziet van de hedendaagse werkomgevingen. Rugleuningen en accessoires kunnen op verschillende posities aan het frame worden bevestigd door...
Vanaf912,-
Z1

Z1

Vanaf4445,-
SPLAY

SPLAY

1150,-
SNACK BAR

SNACK BAR

Snack Bar is een modulaire en lichtgevende toog die perfect gebruikt kan worden als receptie of bar. De modulaire en lichtgevende toog is gemaakt van polyethyleen en kan worden aangepast met logo's en afbeeldingen. Snack Bar is verkrijgbaar in...
899,-
SLICE

SLICE

Prijs:
Op aanvraag

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0