Barkrukken

Barkrukken

Barkrukken zijn zowel functioneel als decoratief

Barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal, kunststof of een combinatie van deze materialen. Houten barkrukken hebben vaak een klassieke uitstraling en passen goed bij traditionele of rustieke interieurs. Metalen barkrukken zijn vaak stevig en modern van uiterlijk, terwijl kunststof barkrukken lichtgewicht en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Er zijn ook verschillende stijlen barkrukken beschikbaar, waaronder krukken met een ronde zitting, rechthoekige zitting, gestoffeerde zitting of zelfs krukken met een zitting in de vorm van een zadel. De hoogte van een barkruk varieert meestal tussen de 70 en 80 centimeter, afhankelijk van de hoogte van de bar of tafel waarvoor ze bedoeld zijn.

Ze bieden een handige zitplek op een hoger niveau, wat vooral handig is wanneer mensen aan een hoge tafel willen eten of een drankje willen drinken. Bovendien kunnen barkrukken deel uitmaken van het algehele interieurontwerp en de stijl van de ruimte verbeteren.

Natuurlijk is comfort heel belangrijk, dus het is raadzaam om barkrukken te kiezen met een geschikte zithoogte en een comfortabele zitting.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Barkrukken
Onderaan de pagina zijn 3 downloads beschikbaar.

Onze merken Barkrukken

LapalmaMagis DesignMoreeKartell Partner Shop AmsterdamCasalaKristaliaVondomMeubelfabriek de VALKSlide DesignLeyformActiuKMP Store (Huismerk)PlankAskiaBuronomicNotiScab DesignChairs & More
HomeZitten Barkrukken 136
Actieprijs!
A.I. Stool Light

A.I. Stool Light

Nieuw! Design Philippe Starck (2022)
Een nieuw ontwerp van Philippe Starck in de collectie van Kartell! De Artificial Intelligence barkruk, zonder rugleuning. De A.I. Stool Light. Beschikbaar in 3 verschillende hoogtes welke allemaal worden geproduceerd uit één mal. De industriële...
Vanaf136,99
Bespaar nu 15%
Aaron Outdoor

Aaron Outdoor

Vanaf713,-
BLOCCO - OUTLET
Actieprijs!

BLOCCO - OUTLET

425,-
123,97
Bespaar nu 71%
COVE barkruk

COVE barkruk

Vanaf230,-
CROSS
Actieprijs!

CROSS

Vanaf267,30
Bespaar nu 10%
Dave
Actieprijs!

Dave

444,54
355,63
Bespaar nu 20%
Dave Static

Dave Static

Design David Stuttard & Moree (2021)
Dave van Moree is een duurzame, 360 graden draaibare design barkruk en deze uitvoering heeft een vaste zithoogte van 78cm, geschikt voor een bladhoogte van ca 102cm. De barkruk combineert het ingetogen frame van de kruk met een subtiel gestoffeerde...
293,28
Ed Static
Actieprijs!

Ed Static

310,08
248,06
Bespaar nu 20%
Ed Static Oak
Actieprijs!

Ed Static Oak

318,49
255,37
Bespaar nu 20%
Actieprijs!
Ed Static Walnut

Ed Static Walnut

gepoedercoat
De Ed barkruk van Moree is een combinatie van staal en hout en is een perfecte optie om op te zitten tijdens het ontbijt, een zakelijk gesprek of om lekker te hangen aan de bar. Ed is een comfortabele en flexibele kruk voor kleinere ruimtes. Met zijn...
326,89
263,64
Bespaar nu 20%
Fair and Square barstool

Fair and Square barstool

Prijs:
Op aanvraag
Fluit Barkruk
Actieprijs!

Fluit Barkruk

Vanaf137,76
Bespaar nu 20%
GLOVE
Actieprijs!

GLOVE

Vanaf606,60
Bespaar nu 10%
Lisboa Bar
Actieprijs!

Lisboa Bar

149,-
109,-
Bespaar nu 27%
Marco

Marco

396,-
Getoond 1 tot 21 van 136. Er zijn meerdere pagina's.

Het is ook vermeldenswaardig dat er tegenwoordig barkrukken zijn met extra functies, zoals verstelbare hoogte, draaibaarheid en ingebouwde voetsteunen. Deze functies kunnen het comfort en de functionaliteit van de barkruk verder verbeteren.

Onze barkrukken worden niet alleen in bars, restaurants, keukens en andere horeca gebruikt, ook thuis of op kantoor kunnen barkrukken zowel functioneel als decoratief zijn.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0