Vrijdag 28 Juni is KMP vanwege een bedrijfsactiviteit gesloten.
AROUND 3-Seater Sofa

AROUND 3-Seater Sofa

Design Nicola Cacco
AROUND is ontworpen door Nicola Cacco voor Leyform, met rond hoge en lage achterwanden, wordt het meubilair voor lounges en open ruimtegebieden; ze zijn ontwikkeld om lounge-gebaseerde werkplekken te voorzien van het gevoel van uw huiscomfort en de taak om 'privacyhoeken zonder bouwmuren' te creëren.
Vanaf
3444,-
Incl. BTW: 4167.24
Rond ingesloten hoge achterbanken geeft privacy binnen de kantooromgeving met een minimaal ontwerp en groot comfort; deze moderne designbank zoekt naar nieuwe lijnen als moderne sculptuur. Rond banken lounges is de perfecte combinatie van elegantie en comfort. Aan te passen aan verschillende situaties zoals wacht- en ontvangstruimtes, het is de geweldige oplossing in elke ruimte dankzij het modulaire systeem.

Afmeting: 204,5x68,5x46/131cm (BxDxZh/H)


Bestelnummer
5233SA
Merk
Designer
Verkrijgbaar in de kleuren
Serie 100 Fabric (Cat. B)
Serie 200 Fabric (Cat. B)
Serie 600 Vinyl (Cat. B)
Xtreme (Cat. D)
Climatex Fabric (Cat. E)
Fenice Wool (Cat. E)
Blazer Wool (Cat. F)

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0