LOFT X

LOFT X

Design Mirko Quinti
Loft X is een sofa-systeem dat, dankzij zijn vormen, een nieuwe architectuur creëert in wachtruimtes, de achterkant en zijkanten zijn beschikbaar in twee verschillende hoogtes en creëren een intieme en vertrouwelijke omgeving.
LOFT XLOFT XLOFT XLOFT XLOFT XLOFT XLOFT XLOFT XLOFT XLOFT X
Dankzij de modulariteit van de elementen kunnen combinaties van alle formaten worden gerealiseerd, bovendien is elke module gemakkelijk verwijderbaar en verplaatsbaar in andere omgevingen.

De structuur heeft verchroomde of witte poten met verstelbare poten. De panelen zijn geluiddicht. Met het afsluitpaneel kunt u twee Loft-banken aansluiten om een privé- en elegant gesprek te creëren.

Gestoffeerd met dezelfde materialen en afwerkingen beschikbaar voor de achterkant van de Loft-banken, kan het afsluitpaneel worden uitgerust met een opklapbare tafel. De tafel is uitgerust met een stopcontact, een metalen poot en kan eenvoudig worden verwijderd.

Quinti Loft X is eenvoudig aan te passen en u kunt kiezen uit een breed scala aan accessoires. Het trapeziumvormige kussen ondersteunt de armen en de rug en zorgt voor een hoog comfortniveau. De multi-socket is ingebouwd aan de voorkant en is uiterst eenvoudig te gebruiken, dankzij het elegante schuifpaneel dat weggewerkt is.

De open geklapte tafel heeft een stekker en maakt Loft zelfs nog veelzijdiger.

Bekijk de downloads voor een volledig overzicht van de mogelijkheden van de Loft X!


Kijk ook eens naar…

FRED

FRED

337,-
HIP

HIP

Vanaf1174,-
Hendrick

Hendrick

Prijs:
Op aanvraag

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0