ACTIU

Actiu design kantoormeubilair

Een fijne werkomgeving helpt om effectiever en effici├źnter te werken.

Actiu is een toonaangevende Spaanse fabrikant van hoogwaardig kantoormeubilair. De oprichter is sinds 1968 actief als meubelmaker, waarna hij zich in de jaren ’80 en ’90 voornamelijk in kantoormeubilair heeft gespecialiseerd. Behalve dat Actiu mooie en kwalitatief hoogstaande kantoormeubelen produceert, hebben ze zich ook gericht op duurzaamheid en zijn ze onderscheiden met de toonaangevende LEED certificering.

KMP Kantoormeubilair is de exclusieve importeur van Actiu in Nederland.

De kenmerkende stijl van Actiu

De designers van Actiu geloven erin dat een fijne werkomgeving helpt om effectiever en efficiënter te werken en daardoor uiteindelijk ook gelukkiger te worden. Men brengt veel tijd door in een kantoor, dus moeten de meubels niet alleen van de beste kwaliteit zijn, maar ook mooi ogen. Zo hebben ze meerdere design awards gewonnen en blijven ze altijd innoveren. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met verschillende designbureaus, blijft de collectie altijd afwisselend, met als rode draad het strakke design en ultieme comfort.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
ACTIU
Onderaan de pagina zijn 3 downloads beschikbaar.
HomeMerken ACTIU Artikelen 80
ARKITEK Bureautafel

ARKITEK Bureautafel

Design Marcelo Alegre (Alegreindustrial)
Arkitek bureautafel voorzien van een MFC blad, standaard leverbaar met een Silver, White of Black frame, of tegen meerprijs leverbaar in Polished. Op aanvraag is ook een compact laminaat blad leverbaar in white.
Vanaf1040,20
BEND
Actieprijs!

BEND

414,40
372,96
Bespaar nu 10%
DORIK

DORIK

Prijs:
Op aanvraag
Lockers

Lockers

Vanaf371,-
Lockers

Lockers

Vanaf400,40
LONGO
Actieprijs!

LONGO

Vanaf3230,64
Bespaar nu 10%
LONGO Nomada
Actieprijs!

LONGO Nomada

Vanaf1039,50
Bespaar nu 10%
SMARA

SMARA

Cosy character
Smara is de nieuwe serie van twee en driezits fauteuils en banken dat geboren is om continuïteit te geven de Longo-familie, een klassieker bij Actiu Soft Seating-portfolio. Het is maximaal veelzijdigheid en tijdloos design maken deze nieuwe serie tot...
Prijs:
Op aanvraag
YPSE

YPSE

Prijs:
Op aanvraag
ARKITEK Glass Bureautafel
Actieprijs!

ARKITEK Glass Bureautafel

Vanaf1715,40
Bespaar nu 18%
Actieprijs!
ARKITEK Tafel met glasblad

ARKITEK Tafel met glasblad

Mooie exclusieve bureautafel met een helder gehard glasblad, aluminium poten leverbaar naar keuze in zwart (zie foto), wit of zilvergrijs.
1706,60
1406,60
Bespaar nu 17%
BADMINTON
Actieprijs!

BADMINTON

Vanaf2914,53
Bespaar nu 19%
BEE Chair
Actieprijs!

BEE Chair

169,40
129,40
Bespaar nu 23%
Aanbieding vervalt over:
01
dag
03
uur
52
min
31
sec
BEND

BEND

Prijs:
Op aanvraag
CUBIC

CUBIC

Vanaf571,20
CUBIC

CUBIC

Vanaf826,-
Getoond 1 tot 21 van 80. Er zijn meerdere pagina's.

Het technologische en ecologische wonder: Actiu hoofdkantoor

Het Actiu hoofdkantoor in Alicante is volledig zelfvoorzienend wanneer het gaat om water en energie. Ze beschikken over het grootste zonnepanelenpark op een zakelijk dak in heel Europa, waardoor ze vele tonnen CO2 besparen. Daarnaast wordt regenwater opgevangen en bewaard in grote reservoirs ter grootte van vier olympische zwembaden. Dankzij deze maatregelen, hebben ze het Leader in Energy and Environmental Design (LEED) certificaat mogen ontvangen. Naast deze ecologische manier van werken, gaan ze ook erg duurzaam om met de gebruikte materialen. Zo wordt er zo min mogelijk afval geproduceerd en werken de moderne machines met minimale uitstoot. 

Waarom KMP Kantoormeubilair graag Actiu aanbiedt

Actiu staat absoluut in de top wanneer het gaat om kantoormeubilair. Het mooie en tijdloze design is een prachtige aanvulling op de immer hoge kwaliteit. Vul dit aan met hun oog op duurzaamheid: bij elk product is duidelijk welk percentage ervan is gemaakt van gerecycled materiaal en hoeveel er na de levensduur weer  terug gerecycled kan worden. Van bureaustoelen, opbergkasten en loungebanken tot complete bedrijfsruimte-inrichtingen, met Actiu is design optimaal gecombineerd met comfort en plezier.

KMP is trotse partner en exclusief importeur van Actiu meubilair in Nederland!

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0