Si-Si Collection

Si-Si Collection

Design Meneghello Paolelli Associati
De Scab Si-Si is een eclectische, kameleonachtige en uit meerdere materialen bestaande stoel.
Minimale besteleenheid: 2
Vanaf
149,-
Incl. BTW: 180.29

Si-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si CollectionSi-Si Collection
Het is vooral een slimme stoel die zijn kracht niet louter op het esthetische aspect baseert, omdat hij in staat is de fragiele balans tussen binnen en buiten te interpreteren. Eén enkel lichaam, bevestigd aan het slanke frame, kan als rugleuning of als zitplaats fungeren. Vandaar de naam Si-Si, een tweemaal herhaald geluid dat een eerbetoon is aan de dubbelhartigheid van dit element. Eén frame en vier ‘lichamen’, met heterogene texturen en materialen, maken hem geschikt voor zeer verschillende omgevingen. Si-Si Bold is de natuurlijke evolutie van de Si-Si buitenstoel. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs!

Bestelnummer
2503
Rubrieken

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0