Hug Collection

Hug Collection

Design Meneghello Paolelli
Voor onze Hug-collectie hebben we gekozen voor het gecertificeerde geregenereerde post-consumer industriële PCR-technopolymeer, verkregen uit de verwerking en regeneratie van productieresten dankzij het gebruik van energie uit hernieuwbare bronnen.
Minimale besteleenheid: 6
Vanaf
75,-
Incl. BTW: 90.75
Hug CollectionHug CollectionHug CollectionHug CollectionHug CollectionHug CollectionHug CollectionHug CollectionHug CollectionHug Collection
Dit product van Scab bereikt daarmee een hoger kwalitatief en ethisch niveau. Voor de Hug stoel en fauteuil is een uiterst onderscheidend element ontworpen: tussen zitting en rugleuning, die afgeronde en uitgebalanceerde vormen hebben voor de beste bruikbaarheid, hebben de ontwerpers een bandelement geïntroduceerd dat omhult als een omhelzing. Een luxe waar u zowel buiten als binnen van kunt genieten, in navolging van de gevestigde trend om beide omgevingen met dezelfde esthetische codes te behandelen. Er zijn twee varianten beschikbaar: u kunt kiezen voor een versie volledig in technopolymeer die bijzonder grafisch is en mooi om naar te kijken vanuit elk perspectief, gedefinieerd door een all-over reliëf gestreept motief langs de band; of een sierlijker exemplaar, met de toevoeging van een zitkussen en een gewatteerde band bedekt met stof, om het effect van omhullend comfort te vergroten.Vraag een offerte aan voor de laagste prijs!

Bestelnummer
2380
Rubrieken

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0