Mentha Collection

Mentha Collection

Design Archirivolto
De Mentha stoelen en barkrukken, het product van Archirivolto’s eerste samenwerking met S-CAB, zijn direct herkenbaar vanwege hun visuele verbinding met de natuurlijke wereld, de harmonieuze en mooie lijnen en het ecologische thema als geheel.
Minimale besteleenheid: 4
Vanaf
112,-
Incl. BTW: 135.52
Mentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha CollectionMentha Collection
De gestoffeerde versie is ideaal voor interieurs, terwijl de essentiële technopolymeerversie geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. De materiaalkeuze is net zo belangrijk als de vorm: gecertificeerd gerecycled plastic, een geleidelijk geëvolueerd materiaal dat steeds vaker door het bedrijf wordt gebruikt. De Mentha collectie omvat een ruim assortiment stoelen voor diverse toepassingen: moderne zitmeubelen voor alle soorten publieke en private ruimtes, van residentieel tot horeca en catering. Hij voelt zich ook thuis in kantoren, auditoria, conferentie- of wachtkamers en zelfs onderwijsinstellingen. Mentha is een zitsysteem met een uniek ontworpen polypropyleen schaal, verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, al dan niet gestoffeerd, en kan worden gecombineerd met verschillende frames, waardoor het een zeer veelzijdige collectie is. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs!

Bestelnummer
2706
Designer

Kijk ook eens naar…

Metropolis

Metropolis

Vanaf882,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0