Girsberger

Girsberger

Hoogwaardige en duurzaam

Girsberger is een bekende fabrikant van bureaustoelen en meubilair met het hoofdkantoor in Zwitserland. Het bedrijf werd opgericht in 1889 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige en ergonomische meubeloplossingen.

Girsberger richt zich voornamelijk op de productie van bureaustoelen, maar produceert ook andere soorten stoelen, tafels en kantoormeubilair. Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor kwaliteit, vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Girsberger streeft ernaar om meubels te creëren die niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam.

Wat betreft bureaustoelen biedt Girsberger verschillende modellen aan die zijn ontworpen om optimale ondersteuning en ergonomie te bieden aan gebruikers. Ze hebben stoelen met verstelbare rugleuningen, armleuningen en zitdiepte, zodat ze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. Het doel is om een gezonde zithouding te bevorderen en het comfort gedurende langere periodes te waarborgen.

Naast kantoormeubilair heeft Girsberger ook meubilair voor andere toepassingen, zoals vergaderzalen, conferentieruimtes, hotels en restaurants. Ze werken samen met gerenommeerde ontwerpers om meubelcollecties te ontwikkelen die functionaliteit, esthetiek en comfort combineren.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Girsberger
Onderaan de pagina zijn 6 downloads beschikbaar.
HomeMerken Girsberger Artikelen 27
Actieprijs!
Allrounder Actiemodel

Allrounder Actiemodel

Dé bureaustoel voor Home, Office & Project!
De comfortabele en stijlvolle bureaustoel Yanos Allrounder van Girsberger beschikt over een ruim aanbod aan intuitieve instelmogelijkheden, die zeer gebruiksvriendelijk zijn ingericht. Daardoor stelt u de stoel geheel naar wens in! Doordat de...
738,-
369,-
Bespaar nu 50%
Ategra

Ategra

Prijs:
Op aanvraag
Cina

Cina

Prijs:
Op aanvraag
Incycle

Incycle

Prijs:
Op aanvraag
PERMESSO

PERMESSO

Vanaf1800,-
Udina Work

Udina Work

Prijs:
Op aanvraag
AKIO

AKIO

Vanaf1040,-
AKIO HIGH

AKIO HIGH

Design Mathias Seiler
Universeel minimalistisch tafelprogramma van massief hout voor vergader-, werk- en samenwerkingsgebieden op kantoor, het opvallende kenmerk van Akio zijn stalen kruizen die de massief houten poten verstevigen en hierdoor grote tafelbladformaten tot...
Vanaf1090,-
BARRA WORK

BARRA WORK

Vanaf1425,-
CAMIRO
Actieprijs!

CAMIRO

Vanaf465,-
Bespaar nu 18%
CAMIRO
Actieprijs!

CAMIRO

725,-
580,-
Bespaar nu 20%
CAMIRO Bureaustoel
Actieprijs!

CAMIRO Bureaustoel

645,-
545,-
Bespaar nu 16%
CAMIRO Directiestoel
Actieprijs!

CAMIRO Directiestoel

Vanaf1172,-
Bespaar nu 20%
CAMIRO NPR 1812
Actieprijs!

CAMIRO NPR 1812

840,-
640,-
Bespaar nu 24%
Actieprijs!
CAMIRO Vergaderstoel STYLE

CAMIRO Vergaderstoel STYLE

Design Martin Ballendat
De Camiro serie heeft ook een bijpassende sledestoel beschikbaar met een stapelbaar, of niet stapelbaar frame, alle Camiro stoelen hebben één ding gemeen; een bijzonder gunstige prijs – kwaliteit verhouding. Standaard niet stapelbaar met een...
495,-
395,-
Bespaar nu 21%
CAMIRO Work & Meet
Actieprijs!

CAMIRO Work & Meet

Vanaf712,-
Bespaar nu 20%
CAMIRO Work & Meet
Actieprijs!

CAMIRO Work & Meet

980,-
784,-
Bespaar nu 20%
EYLA
Actieprijs!

EYLA

Vanaf1320,-
Bespaar nu 24%
MAREL

MAREL

Prijs:
Op aanvraag
MARVA
Actieprijs!

MARVA

Vanaf490,-
Bespaar nu 29%
MARVA
Actieprijs!

MARVA

735,-
535,-
Bespaar nu 28%
Getoond 1 tot 21 van 27. Er zijn meerdere pagina's.

Girsberger is actief op internationaal niveau en heeft verschillende showrooms en verkoopkantoren over de hele wereld. Het bedrijf streeft ernaar om aan de behoeften van klanten te voldoen door op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige producten te leveren.

Girsberger heeft zich toegewijd aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven genomen om milieuvriendelijker te worden. Ze streven ernaar om duurzame en recyclebare materialen te gebruiken bij de productie van hun meubels. Dit omvat het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen en gerecyclede materialen zoals kunststoffen en metalen.

Daarnaast heeft Girsberger geïnvesteerd in energie-efficiënte productieprocessen. Ze hebben maatregelen genomen om het energieverbruik in hun fabrieken te verminderen en hebben geïnvesteerd in technologieën die het mogelijk maken om materialen efficiënter te gebruiken en afval te verminderen.

Het bedrijf heeft ook aandacht besteed aan de levensduur van hun producten. Ze streven ernaar om meubels te ontwerpen en produceren die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. Dit draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

Bovendien is Girsberger betrokken bij het verminderen van hun CO2-voetafdruk. Ze hebben geïnvesteerd in hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, om hun energieverbruik te verminderen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De productie van Girsberger is sinds 2015 100% klimaatneutraal en bekroond met “ecovadis Silver” in 2022.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0