Girsberger

Girsberger

Hoogwaardige en duurzaam

Girsberger is een bekende fabrikant van bureaustoelen en meubilair met het hoofdkantoor in Zwitserland. Het bedrijf werd opgericht in 1889 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige en ergonomische meubeloplossingen.

Girsberger richt zich voornamelijk op de productie van bureaustoelen, maar produceert ook andere soorten stoelen, tafels en kantoormeubilair. Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor kwaliteit, vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Girsberger streeft ernaar om meubels te creëren die niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam.

Wat betreft bureaustoelen biedt Girsberger verschillende modellen aan die zijn ontworpen om optimale ondersteuning en ergonomie te bieden aan gebruikers. Ze hebben stoelen met verstelbare rugleuningen, armleuningen en zitdiepte, zodat ze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. Het doel is om een gezonde zithouding te bevorderen en het comfort gedurende langere periodes te waarborgen.

Naast kantoormeubilair heeft Girsberger ook meubilair voor andere toepassingen, zoals vergaderzalen, conferentieruimtes, hotels en restaurants. Ze werken samen met gerenommeerde ontwerpers om meubelcollecties te ontwikkelen die functionaliteit, esthetiek en comfort combineren.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Girsberger
Onderaan de pagina zijn 6 downloads beschikbaar.
HomeMerken Girsberger Artikelen 25
Ategra

Ategra

Design Alejandro Valdés
Het speciale kenmerk van de Girsberger Ategra modelserie is de rugleuningbeugel die tegelijkertijd als armlegger fungeert.Het heeft een draaiknop aan de achterkant waarmee de rughoogte kan worden ingesteld. Het synchroonmechaniek zorgt voor een...
Prijs:
Op aanvraag
PERMESSO

PERMESSO

Vanaf1800,-
Udina Work

Udina Work

Prijs:
Op aanvraag
AKIO

AKIO

Vanaf1040,-
AKIO HIGH

AKIO HIGH

Vanaf1090,-
BARRA WORK

BARRA WORK

Vanaf1425,-
Actieprijs!
CAMIRO

CAMIRO

NEN-EN 1335
De bureaustoel serie Camiro is zeer gebruiksvriendelijk en is speciaal ontwikkeld voor de flexibele werkplek waar meerdere personen dezelfde stoel gebruiken, om die reden beschikt de bureaustoel over een synchroon mechaniek met automatische...
725,-
580,-
Bespaar nu 20%
CAMIRO
Actieprijs!

CAMIRO

Vanaf465,-
Bespaar nu 17%
CAMIRO Bureaustoel
Actieprijs!

CAMIRO Bureaustoel

645,-
545,-
Bespaar nu 15%
CAMIRO Directiestoel
Actieprijs!

CAMIRO Directiestoel

Vanaf1172,-
Bespaar nu 20%
CAMIRO NPR 1812
Actieprijs!

CAMIRO NPR 1812

840,-
640,-
Bespaar nu 23%
CAMIRO Vergaderstoel STYLE
Actieprijs!

CAMIRO Vergaderstoel STYLE

495,-
395,-
Bespaar nu 20%
CAMIRO Work & Meet
Actieprijs!

CAMIRO Work & Meet

Vanaf712,-
Bespaar nu 20%
Actieprijs!
CAMIRO Work & Meet

CAMIRO Work & Meet

Design Martin Ballendat
De Camiro Work & Meet is speciaal ontworpen om te kunnen werken én te kunnen vergaderen, hij heeft om die reden ook maar twee instellingen; zithoogte en rugleuning vergrendeling. De stoel kan worden uitgerust met een vijfteens kruisvoet op wielen of...
980,-
784,-
Bespaar nu 20%
EYLA
Actieprijs!

EYLA

Vanaf1320,-
Bespaar nu 23%
MAREL

MAREL

Prijs:
Op aanvraag
MARVA
Actieprijs!

MARVA

735,-
535,-
Bespaar nu 27%
MARVA
Actieprijs!

MARVA

Vanaf490,-
Bespaar nu 28%
MARVA
Actieprijs!

MARVA

Vanaf760,-
Bespaar nu 20%
OTTO

OTTO

Vanaf1385,-
Getoond 1 tot 21 van 25. Er zijn meerdere pagina's.

Girsberger is actief op internationaal niveau en heeft verschillende showrooms en verkoopkantoren over de hele wereld. Het bedrijf streeft ernaar om aan de behoeften van klanten te voldoen door op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige producten te leveren.

Girsberger heeft zich toegewijd aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven genomen om milieuvriendelijker te worden. Ze streven ernaar om duurzame en recyclebare materialen te gebruiken bij de productie van hun meubels. Dit omvat het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen en gerecyclede materialen zoals kunststoffen en metalen.

Daarnaast heeft Girsberger geïnvesteerd in energie-efficiënte productieprocessen. Ze hebben maatregelen genomen om het energieverbruik in hun fabrieken te verminderen en hebben geïnvesteerd in technologieën die het mogelijk maken om materialen efficiënter te gebruiken en afval te verminderen.

Het bedrijf heeft ook aandacht besteed aan de levensduur van hun producten. Ze streven ernaar om meubels te ontwerpen en produceren die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. Dit draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

Bovendien is Girsberger betrokken bij het verminderen van hun CO2-voetafdruk. Ze hebben geïnvesteerd in hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, om hun energieverbruik te verminderen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De productie van Girsberger is sinds 2015 100% klimaatneutraal en bekroond met “ecovadis Silver” in 2022.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0