PERMESSO

PERMESSO

Design Kurt Muller
Zitbanken aan de eettafel kennen een lange traditie, vroeger stond deze vaak vlak naast de warme kachel; Permesso is een moderne interpretatie van deze ouderwetse zitbank en maakt indruk door eenvoud en comfort.
Vanaf
1800,-
Incl. BTW: 2178.00
PERMESSOPERMESSO
Zit- en rugkussen lijken te zweven, waardoor de ruimte groter lijkt. Hierbij maakt het niet uit of de bank tegen de muur, als hoekbank of vrij in de ruimte staat. Standaard is de Permesso verkrijgbaar in vier verschillende maten maar op aanvraag zijn ook afwijkende maten te bestellen; zo kan Permesso altijd optimaal aan de ruimte en de tafel aangepast worden. Het onderstel is van chroomnikkelstaal met een ronde of rechthoekige poot. Optioneel kunnen de poten ook worden uitgevoerd in verchroomd staal of zwart gecoat vlakstaal.

Verschillende opties beschikbaar. Bekijk de brochure bij de downloads en vraag een offerte aan! Standaard bekledingkeuze stofgroep 3, bekijk hiervoor de downloads. Andere stofferingen op aanvraag.


Bestelnummer
C009B11515.00A.10G
Designer

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0