Udina Work

Udina Work

Design: Mathias Seiler
De massief houten tafel Udina Work bestaat uit een superelliptisch tafelblad dat wordt ondersteund door een voet van beton.
Prijs:

Op aanvraag

Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Deze sculpturale vorm heeft een precieze scheidingsvoeg in het midden. De betonnen voet zorgt door zijn eigengewicht voor een uitstekende stabiliteit, zodat overhangende tafelbladen met een lengte tot 280 cm mogelijk zijn. De tweedelige vorm van de voet is een opvallend vormgevend kenmerk, maar heeft ook functionele redenen: transport, omgang en montage van de tafel worden daardoor aanzienlijk eenvoudiger. Het beton is naar keuze lichtgrijs of donkergrijs. Daarnaast is conferentietafel Udina Work ook verkrijgbaar met rechthoekige en met ronde tafelbladen met een bijpassende ronde voet. Op verzoek beschikt Udina Work over een geïntegreerde elektrificatie met vlakverzonken stekkerdozen en een kabelgoot. Voor het tafelblad is er keuze uit massief hout in eiken, knoestige eik of Amerikaans noten.

Rubrieken

Kijk ook eens naar…

BARRA WORK

BARRA WORK

Vanaf1425,-
HOLO Table

HOLO Table

Vanaf3733,06

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0