BARRA WORK

BARRA WORK

Design Atelier I+N, Nathan + Ismaël Studer
Barra verenigt als tafelfamilie minimalisme en constructieve logica, het zwevende tafelblad wordt door twee draagbalken van massief hout ondersteund ligt op twee draagbalken van massief hout die verbonden zijn aan de pootstellen.
Vanaf
1425,-
Incl. BTW: 1724.25
BARRA WORK
Tussen de draagbalken zit een opbergruimte die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld kabels en elektronica. De tafel is goed bruikbaar in conferentieruimten, maar kan ook worden gebruikt als (team)werkplek.

Het Barra programma bestaat uit meerdere afmetingen in rechthoek-, ovaal- en ronde vormen, met een hoogte van 74cm. Daarnaast kan er gekozen worden tussen een zwart gecoat of tegen meerprijs zilver gecoat onderstel. Als laatste is er keuze tussen eikenhout met een heldere lak of tegen meerprijs amerikaans notenhout met een natuur lak.

 

De Barra is tot een groote van 480cm te bestellen. In dit geval bestaat het tafelblad uit twee delen en loopt de tekening van het hout niet door.

 

Bekijk de brochure bij de downloads en vraag een offerte aan!


Kijk ook eens naar…

Udina Work

Udina Work

Prijs:
Op aanvraag
SIMPLEX 3D
Actieprijs!

SIMPLEX 3D

475,-
375,-
Bespaar nu 22%
AKIO

AKIO

Vanaf1040,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0