Slide Design

Slide Design

Design of Love

Slide is in 2002 opgericht door Giò Colonna Romano en produceert leuk en verfrissend design voor binnen en buiten. Door de jarenlange ervaring van de oprichter met betrekking tot het verwerken van kunststof én een bijzondere kijk op design heeft Slide snel een plek weten te vinden tussen de grote designhuizen van Italië. Vooral het verlichte meubilair is in een ongelooflijk tempo een must-have geworden in de evenementenwereld.

Design is inspiratie, verrassing en vreugde. Het is de verwondering wanneer je iets voor het eerst iets unieks ziet. Design is ruimtes creëren waar je je goed voelt, omringd door leuk en mooi meubilair, voorzien van een persoonlijk tintje. Dit geldt uiteraard voor zowel buiten als binnen en dit weet Slide als geen ander. De rijke fantasie van de oprichter en de know-how die hij in de 30 jaar voor de oprichting heeft verkregen zorgen ervoor dat Slide enorm succesvol is geworden. Architecten en interieur designers van over de hele wereld zijn verliefd geworden op de nieuwe ideeën, vormen en materialen. Dit is ook de reden waarom veel van de bekendste designers ter wereld graag met Slide samenwerken en dit ook blijven doen. Denk hierbij aan namen als Alessandro Mendini, Paola Navone, Fabio Novembre, Stefano Giovannoni, Karim Rashid, Marc Sadler, Francesco Favaretto, Marcantonio en de Nederlandse Marcel Wanders.

Het is Slide's doel om de Made-in-Italy kwaliteit, creativiteit en design over de hele wereld te verspreiden. Hierbij maken ze gebruik van de ontelbare mogelijkheden van het materiaal dat ze gebruiken. Polyethyleen met een lage dichtheid, geproduceerd volgens het zero-emission principe en 100% recyclebaar. Daarnaast zijn sommige kleuren al van gereycled materiaal zoals Jet Black, Elephant Grey, Chocolate Brown en Mahogany Leather.

Slide Design
Onderaan de pagina zijn 2 downloads beschikbaar.
HomeMerken Slide Design Artikelen 163
Actieprijs!
Amélie Duetto - OUTLET -

Amélie Duetto - OUTLET -

Laatste exemplaar, op=op!
Amélie is een collectie ontworpen door Italo Pertichini die wordt gekarakteriseerd door soepele en bochtige lijnen en is ontstaan uit een diepgaand onderzoek door te observeren wat er om ons heen is. De conische vorm is het resultaat van dit...
420,-
198,-
Bespaar nu 52%
BUNNY

BUNNY

180,-
Cordiale Mirror

Cordiale Mirror

Vanaf350,-
GIOTTO Mirror

GIOTTO Mirror

Vanaf427,-
Kami Ni

Kami Ni

Design Marc Sadler (2011)
Marc Sadler haalt inspiratie uit de oude Japanse Origami, de kunst van het vouwen van papier. Kami Ni is een koffietafel met een onregelmatig en elegant design. Het glazen topblad zorgt voor een verfijnde uitstraling. De Kami Ni is zowel binnen als...
370,-
King of Love -OUTLET-
Actieprijs!

King of Love -OUTLET-

2500,-
1900,-
Bespaar nu 24%
LIGHTREE 150cm -OUTLET-
Actieprijs!

LIGHTREE 150cm -OUTLET-

340,-
140,-
Bespaar nu 58%
MINERAL

MINERAL

De Mineral is een ronde hanglamp met een transparant marmer effect, met grijs of rood tinten, leverbaar in 30cm, 40cm en 50cm diameter.
Vanaf320,-
Square Table -OUTLET-
Actieprijs!

Square Table -OUTLET-

1500,-
750,-
Bespaar nu 50%
Getoond 1 tot 21 van 163. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0