Kristalia

Kristalia Design

Innovatief design, met de nadruk op het experimenteren en techniek

Kristalia geeft speciale aandacht aan innovatieve designprojecten, waarbij de nadruk ligt op het experimenteren en het zoeken naar nieuwe technische oplossingen. De materialen komen vooral voort uit de mode- en sportwereld.  De esthetische en kwalitatieve eigenschappen van Kristalia worden erg gewaardeerd in de Italiaanse en internationale markt.

Een van de opvallende kenmerken van Kristalia is de combinatie van functionaliteit, esthetiek en innovatie in hun ontwerpen. Ze streven ernaar om producten te creëren die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn. Het merk werkt samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten om unieke en inspirerende stukken te creëren.

Kristalia heeft een breed scala aan producten in zijn collectie, waaronder eettafels, stoelen, krukken, fauteuils, bijzettafels en accessoires. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals hout, metaal, glas en kunststof om duurzame en functionele meubelstukken te produceren.

Een van de bekendste ontwerpen van Kristalia is de "Elephant Chair", ontworpen door Neuland Industriedesign. Deze stoel is gemaakt van polypropyleen en heeft een minimalistisch en toch speels ontwerp. Het is een iconisch stuk dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Onderaan de pagina zijn 4 downloads beschikbaar.
HomeMerken Kristalia Artikelen 89
Actieprijs!
DUA Relaxfauteuil

DUA Relaxfauteuil

Design Laufer & Keichel
Vanaf2233,06
Bespaar nu 19%
TONBO

TONBO

Vanaf753,72
SUSHI Dekton®

SUSHI Dekton®

Vanaf2304,13
SUSHI Wood

SUSHI Wood

Diepte 90cm of 100cm
Technologie, innovatie en schoonheid, deze kernwoorden beschrijven filosofie van de Sushi tafel. Een mooi minimalistisch design en geavanceerde materialen die worden gebruikt voor het blad, zoals Alucompact®, Pure-white laminate, Fenix-NTM®, Dekton®...
Vanaf3882,64
SUSHI Glass

SUSHI Glass

Vanaf1009,09
MAKI Linecompact/Pure white/Fenix-NTM®

MAKI Linecompact/Pure white/Fenix-NTM®

Diepte 90cm of 100cm
De jarenlange samenwerking tussen Kristalia en Bartoli Design heeft geresulteerd in echte bestsellers zoals de Sushi en Nori tafels. Nu is het tijd voor Maki: een tafel, evenals de Sushi en de Nori, geïnspireerd door een idee van pure eenvoud, met...
Vanaf1981,82
Maki Dekton®

Maki Dekton®

Vanaf2644,63
MAKI Wood

MAKI Wood

Vanaf3191,73
MAKI Glass

MAKI Glass

Vanaf1619,83
Getoond 1 tot 21 van 89. Er zijn meerdere pagina's.

Naast design en kwaliteit besteedt Kristalia ook aandacht aan milieuvriendelijkheid. Ze streven naar duurzame productieprocessen en gebruiken materialen die recyclebaar zijn. Het merk streeft ernaar om tijdloze stukken te maken die jarenlang meegaan en niet onderhevig zijn aan modetrends.

Kristalia heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn designprestaties en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award en de Good Design Award.

Al met al staat Kristalia bekend om zijn moderne, functionele en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen. Het merk blijft innoveren en streven naar het creëren van tijdloze stukken die zowel in huiselijke omgevingen als in commerciële ruimtes kunnen worden gebruikt.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0