BBB Italia

BBB Italia, bekend van de Sapiens boekenzuil

Design met een eigentijdse en tijdloze uitstraling

Het designmerk BBB Italia staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, vakmanschap en aandacht voor detail. Het merk werkt samen met de meest gerenommeerde ontwerpers en architecten ter wereld, waaronder Bruno Rainaldi, Gio Ponti, Jasper Morrison, Antonio Citterio, Harri Koskinen, Enrico Davide Bona, Marco Piva en vele anderen. KMP Kantoormeubilair is de exclusieve importeur van BBB Italia in Nederland.

Het merk is vooral bekend door de Sapiens boekenpaal, een iconisch meubelstuk ontworpen door Bruno Rainaldi en geproduceerd door BBB Italia. Het is een innovatieve en functionele oplossing voor het opbergen van boeken.

De Sapiens boekenpaal is een vrijstaand, verticaal boekenrek die op een compacte manier een groot aantal boeken kan herbergen. Het heeft een slank en minimalistisch ontwerp, bestaande uit een centrale metalen kolom met horizontale planken die boeken rechtop houden. De planken zijn op verschillende hoogtes geplaatst, waardoor een visueel interessante compositie ontstaat.

Boeken kunnen aan beide zijden van de paal worden geplaatst, waardoor een grote hoeveelheid boeken op een kleine ruimte op te bergen is, terwijl ze nog steeds gemakkelijk toegankelijk zijn, een volledige boekenkast met een kleine foorprint dus.

Design van BBB Italia heeft een eigentijdse en tijdloze uitstraling. Het combineert vaak strakke lijnen en geometrische vormen met comfort en functionaliteit. Naast boekenkasten maakt BBB Italia onder andere banken, fauteuils, tafels, stoelen en opbergoplossingen.

 Het merk maakt gebruik van geavanceerde productietechnieken en materialen om unieke ontwerpen te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als duurzaam zijn. Ze experimenteren vaak met nieuwe materialen en technologieën om grenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te verkennen in meubelontwerp.

Het merk heeft talloze prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn ontwerpen en heeft een blijvende invloed gehad op de wereld van het hedendaagse design.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
BBB Italia
Onderaan de pagina zijn 3 downloads beschikbaar.
HomeMerken BBB Italia Artikelen 33
Actieprijs!
Sapiens Medium Corten - Outlet -

Sapiens Medium Corten - Outlet -

Nu extra voordelig!
De middelhoge versie van de originele Sapiens, is een verticale boekenstandaard of boekenkast voorzien van 10 horizontale metalen legplanken (19x14cm) geschikt voor het opbergen van ongeveer 50 boeken. Nog slechts 6 exemplaren op voorraad, deze zijn...
228,-
188,-
Bespaar nu 18%
Actieprijs!
AGAIN

AGAIN

Design Paolo Favoretto
Again is een stapelbare stoel, opnieuw in productie, maar nu zijn de zitting en rugleuning gemaakt van een innovatief materiaal: Biogreen, een polymeer afgeleid van biomassa. Dit materiaal, volledig milieuvriendelijk, is bestand tegen zelfs de meest...
Vanaf140,-
Bespaar nu 20%
LUX high
Actieprijs!

LUX high

225,-
192,-
Bespaar nu 15%
B.BLIOTEK
Actieprijs!

B.BLIOTEK

770,-
670,-
Bespaar nu 13%
Neanderthal
Actieprijs!

Neanderthal

568,-
396,-
Bespaar nu 31%
Neanderthal Wall
Actieprijs!

Neanderthal Wall

Vanaf226,-
Bespaar nu 31%
B.BLIOTEK 200
Actieprijs!

B.BLIOTEK 200

948,-
748,-
Bespaar nu 22%
B.BLOSS
Actieprijs!

B.BLOSS

738,-
638,-
Bespaar nu 14%
BABA

BABA

Design Adriano Tolomei
De Baba is back! Uitvoering op 4-teens geborsteld aluminium poot, hoogteverstelbaar
Vanaf452,-
JAPAN Steel

JAPAN Steel

Vanaf2829,-
JAPAN Wood

JAPAN Wood

Vanaf3753,-
KADREGA

KADREGA

526,-
Getoond 1 tot 21 van 33. Er zijn meerdere pagina's.

BBB Italia heeft in de loop der jaren inspanningen geleverd om duurzaamheid te integreren in hun productieprocessen en materialengebruik. Ze streven ernaar om milieubewuste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op het milieu.

Een belangrijk aspect hiervan is gericht op materialen. Ze streven ernaar om materialen te selecteren die zo min mogelijk schadelijke stoffen bevatten en die recyclebaar zijn. Daarnaast zetten ze zich in om hout te verkrijgen uit duurzaam beheerde bossen en werken ze samen met leveranciers die voldoen aan milieunormen en -certificeringen.

BBB Italia maakt ook gebruik van geavanceerde productietechnieken om afval te minimaliseren en energie-efficiëntie te bevorderen. Ze streven naar een optimaal gebruik van grondstoffen en verminderen het gebruik van water, energie en chemicaliën in hun productieprocessen.

Daarnaast investeert BBB Italia in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe duurzame oplossingen te verkennen. Ze experimenteren met nieuwe materialen en technologieën die milieuvriendelijker zijn en streven ernaar om hun ecologische voetafdruk voortdurend te verminderen.

Het is belangrijk op te merken dat de duurzaamheidsinspanningen van BBB Italia voortdurend evolueren en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke producten en collecties.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0