B-LINE

B-LINE
HomeMerken B-LINE Artikelen 121
BOBY 3/2 Cumin (50th Anniversary Edition)

BOBY 3/2 Cumin (50th Anniversary Edition)

Design by Joe Colombo (1970) - The only original one!
Deze trolley of multiwagen ontworpen door Joe Colombo kent een grote veelzijdigheid.
432,-
ADAM BIG table

ADAM BIG table

Design by Busetti, Garuti & Redaelli (2012)
Een bartafel op een 2 kunststof kolommen van polyethyleen, die vanuit een driehoekige vorm in een ronde vorm uitlopen.
2263,-
AKI

AKI

Vanaf 167,-
BOBY 1/0 Honey (Edition 2019)

BOBY 1/0 Honey (Edition 2019)

Design by Joe Colombo (1970) - The only original one!
HONEY i'm home!, De amberkleurige uitvoering (Pantone 7550) van de Boby geeft een warme en elegante twist aan de trolley, in lijn met de kleurentrends van dit moment.
208,-
Getoond 1 tot 21 van 121. Er zijn meerdere pagina's.

B-LINE

B-Line Boby Trolley

De B-line Boby Trolley is een must have. Het is alleen pas merkbaar als hij er is. Het kantoor is ingericht zoals het hoort, maar toch mist er iets. De B-line Boby Trolley vult die leegte. Hij beschikt over een grote veelzijdigheid waar geen ander meubelstuk aan kan tippen. De door Joe Colombo ontworpen trolley kan dienst doen als mobiel kantoormeubel. Ook is het de oplossing voor rondslingerende spullen. Daarnaast is het een wendbaar meubel door de aanwezige wieltjes. Of voor thuis, als mobiele thuiswerkplek. Overdag staat hij naast de eettafel, maar tegen etenstijd rolt hij richting de hoek van de kamer.

Formaten Boby Trolley

Hoe wendbaar de B-line Boby Trolley ook is; zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft KMP alles in huis om ook u tevreden te stellen. Is er nog maar weinig plek over in de beoogde ruimte? Denk eens aan de Boby 1/3 of de Boby 2/2. Eerstgenoemde is bijvoorbeeld bijna twee keer lager dan de traditionele Boby Trolley. Dit biedt ook de mogelijkheid om meerdere trolleys in één ruimte te plaatsen en te gebruiken. De stijlvolle multiwagen is precies wat er nog rest voor een perfecte werkruimte. 

 

Scala aan kleuren 

Een onmisbaar meubelstuk als de Boby Trolley moet voor iedereen beschikbaar zijn. Een bekend probleem bij meubels is dat de perfecte kleur niet leverbaar is. Dat probleem is niet aanwezig bij de Boby Trolley. Hij is verkrijgbaar in stijlvol zwart, opvallend rood en rustig grijs. Is dat alles? Zeker niet. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een honingkleurige variant, een witte editie of mintgroen als alternatief. In combinatie met de verschillende afmetingen van de trolley zit de perfecte keuze er voor iedereen bij. Het is het pronkstuk van de collectie, die ook nog bestaat uit onder meer stijlvolle tafels. Daar smaakt een kopje koffie in de pauze nog net iets lekkerder.

 

Aangezien KMP alleen werkt met producten van de hoogste kwaliteit, geven wij op bijna al onze producten een garantie van 10 jaar. Belangrijk bij de B-Line Boby Trolley van KMP is dat kwaliteit en design in orde zijn. Daarnaast moet er een passende prijs aan hangen. Bij KMP zijn er geen derde partijen wat levering betreft. Alles komt uit het eigen magazijn. Daardoor is het product extra snel in huis. Bij vragen staat ons deskundige personeel altijd klaar om passend advies te geven. De passende B-line Boby Trolley is te vinden bij KMP. 

 

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2022. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0