Adrenalina

Adrenalina

Vrolijk, kleurrijk en inspirerend designmeubilair

De stijl van Adrenaline is te beschrijven als vrolijk, kleurrijk en inspirerend. De meubels zijn een echte blikvanger in elke setting, dus ook op kantoor.

Het Italiaanse Adrenalina heeft zich in 1997 toegelegd op het maken van innovatieve meubels voor commerciële en particuliere doeleinden. Voor hen is het belangrijk dat de meubels iconisch zijn, wat ze bewerkstelligen met speelse vormen en vrolijke kleuren. Uiteraard is het zitcomfort ook van groot belang, dus zijn alle stoelen en banken gemaakt van de beste materialen.

De kenmerkende stijl van Adrenalina

In de twintig jaar dat Adrenalina bestaat, hebben ze al 84 collecties tot stand gebracht met jaarlijks ook nog vier limited editions. Waar hun stijl zich in de beginjaren vooral op functionaliteit heeft gefocust, is vanaf 2004 ook veel speelse elementen te zien. Het design werd ronder, de kleuren meer uitgesproken en ze experimenteerden met verschillende soorten stoffen en texturen. Op dit moment zijn er meer dan 40 collecties actief, zodat er altijd een productlijn is die past bij de gezochte zakelijke uitstraling.

De producten van Adrenalina

Adrenalina richt zich voornamelijk op het ontwerp en de productie van stoelen en banken die het beste tot hun recht komen in een lounge of andere open ruimte. Maar zo kan de Adrenalina B4 stoel juist wel heel goed functioneren in een vergaderzaal of een andere ruimte met een flexibele inrichting. En functioneren de Wow, Maji of Tigram heel goed om je alleen of met anderen af te zonderen in een open ruimte. Er is altijd een ruime keuze aan te gebruiken kleuren, dus de stoelen of banken van Adrenalina kunnen altijd aangepast worden op de bestaande huisstijl.

Waarom KMP Kantoormeubilair graag Adrenalina aanbiedt

De meubels van Adrenalina geven energie, doen de verbeelding tot leven komen en zijn vrolijk om te zien. Het is een bijzonder meubelstuk om de aandacht op te laten vestigen en passen daardoor perfect in elke setting. De stoelen of banken van Adrenalina zijn een must-have wanneer creativiteit aangewakkerd moet worden en ze stralen individualiteit uit.

Adrenalina
Onderaan de pagina is 1 download beschikbaar.
HomeMerken Adrenalina Artikelen 35
JELLY

JELLY

Design Simone Micheli
Jelly van Adrenalina is een multi-sensorische bank, nostalgisch en futuristisch, die vaag doet denken aan een snoepje en daarom prachtige sensaties overbrengt, een lichte en ongrijpbare vreugde. De cilindrische poten heffen het van de grond, heffen...
Vanaf3598,-
JELLY

JELLY

Vanaf2982,-
ATA

ATA

Vanaf1663,-
ATINA

ATINA

Vanaf1362,-
BIGALA

BIGALA

Prijs:
Op aanvraag
BOLL

BOLL

Vanaf344,-
BOLL

BOLL

Vanaf616,-
BOMB

BOMB

Design Simone Micheli
Bomb's iconische ontwerp is geïnspireerd door een object van vernietiging om een gedachte van vrede op te wekken. Bij de Bomb fauteuil van Adrenalina is de ontwerper een heel speciale taak toevertrouwd: zijn zittende functie is het voorwendsel en de...
Vanaf7421,-
CIRCLE

CIRCLE

Vanaf1004,-
FISK

FISK

Vanaf788,-
GEA High

GEA High

Vanaf3062,-
LOV

LOV

Vanaf1029,-
MAJI High

MAJI High

Vanaf1498,-
MAJI Low

MAJI Low

Vanaf1502,-
MAJI Systems

MAJI Systems

Prijs:
Op aanvraag
MICROMEGA

MICROMEGA

Prijs:
Op aanvraag
NIBBLER

NIBBLER

Prijs:
Op aanvraag
NINA

NINA

Vanaf1173,-
Getoond 1 tot 21 van 35. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0