Sir-Pent

Sir-Pent

Design Andrea Stramigioli
Bochtige en stille Sir-Pent rekt en krimpt, ontspant en vertakt zich: niets is een obstakel voor Sir-Pent dat, uitgaande van een basisset van vijf modules en een leuk element dat de gewrichten verdunt, eindeloze mogelijkheden biedt om te creëren lineaire vormen, samengesteld of gearticuleerd, in een leuk en stimulerend spel; Sir-Pent past zich flexibel aan aan omgevingen en strekt zich stilletjes de ruimte in, zonder het binnen te vallen.
Sir-PentSir-Pent
Sir-Pent is ook een verrassing en verbazing voor de accessoires die hij verbergt tussen de bochten: mobiele oplaadpunten of intrekbare oplader voor wi-fi en een eco-technologische installatie met afstandsbediening die de lucht zuivert volgens de behoeften van de milieu

Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
AMARA Cat. Elegant (24 kleuren)
FENICE Cat. Extra (21 kleuren)
LEMMING Cat. Elegant (24 kleuren)
LUNA/Z CS Cat. Elegant (18 kleuren)
MIRAGE Cat. A (24 kleuren)
SPRINT Cat. Lusso (17 kleuren)

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0