Magis Design

Magis Design

Magis Design ontwerpt al meer dan 40 jaar design voor mensen thuis, op kantoor en in de openbare ruimte. Magis is voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe ontwerptalen en innovatieve productiemethoden.

Om de visie van Magis inhoud te geven, wordt samengewerkt met uitzonderlijke ontwerptalenten. Velen van hen zijn internationaal bekend geworden. Ontwerpers als Jasper Morrison, Konstantin Grcic, Philippe Starck, Ronan & Erwan Bouroullec en Jerszy Seymour zijn al lang aan Magis verbonden. Ze maken deel uit van de Magis-familie.

Magis is zich bewust van haar verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. Haar  producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dankzij tijdloze ontwerpen, duurzame materialen en een uitstekende afwerking kunnen ze zeer lang worden gebruikt en maken ze daarom een statement tegen de wegwerpmaatschappij.

Al meer dan tien jaar doet Magis actief onderzoek naar alternatieven voor reguliere kunststoffen.

In de loop der jaren is geëxperimenteerd met verschillende materialen zoals jute, hennep en gerecycled, recyclebaar en zelfs biologisch afbreekbaar plastic. Alles wat daar uit voortvloeit zal worden toegepast in verschillende producten die op de markt komen. Een belangrijk doel is om de milieu-impact van productie en logistiek in de toekomst sterk te verminderen.

Onderaan de pagina zijn 2 downloads beschikbaar.
HomeMerken Magis Design Artikelen 206
Air-Armchair

Air-Armchair

Design Jasper Morrison
De Air serie van Magis, ontworpen door Jasper Morrison, dankt zijn naam aan de technologie die het mogelijk maakt om stevige, maar zeer lichte producten te produceren van polypropyleen met glasvezel, Air-moulding. Deze Air chair met armleuningen is...
150,-
Alpina

Alpina

362,-
First

First

175,-
Spun Chair

Spun Chair

Design Thomas Heatherwick (2010)
De zeer bijzondere Spun Chair van Thomas Heatherwick voor Magis, is werkelijk een unieke stoel die zitten en nieuwe dimensie geeft. Een draai maken op de Spun is een hernieuwde kennismaking met ervaringen uit uw kindertijd.
500,-
Tuffy Black Edition - The Wild Bunch

Tuffy Black Edition - The Wild Bunch

Design Konstantin Grcic
De ontwerper Konstantin Grcic staat bekend om zijn eenvoudige, strakke lijnen en vormen. Deze stijl ziet u, naast de barkrukken Tom & Jerry, ook terug bij de Tuffy. Deze stoel heeft een zeer kenmerkende T-vormige rug, waarbij er rekening is gehouden...
396,-
Voido

Voido

590,-
Getoond 1 tot 21 van 206. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0