Cube Design

Cube Design

Het bedrijf Cube Design A/S is opgericht in 1980. Vanaf het begin is het een visie geweest om zowel hoogwaardige als functionele meubelen te ontwerpen en produceren. Cube Design slaagde daarin en is nu een bekende en gewaardeerde naam in de Deense meubelindustrie.

Kwaliteit is altijd al een kenmerk van Cube Design geweest, ze produceren uitsluitend hoogwaardige meubelen met een lange levensduur en doen geen concessies aan design of kwaliteit.

Cube Design is FSC-gecertificeerd. FSC is uw garantie dat er niet meer hout wordt gekapt dan het bos zelf kan reproduceren. Al het hout of papier in een FSC-gecertificeerd product is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en/of andere verantwoorde bronnen en elke schakel in de toeleveringsketen moet een FSC-certificaat hebben.

Ook heeft Cube een actieve keuze gemaakt voor het milieu. Haar elektriciteitsverbruik is alleen afkomstig is van gecertificeerde elektriciteit, die wordt geleverd door waterkrachtcentrales of windmolens.

Bij Cube Design werken 45 mensen en ze beschikt over 9.000 m² productievoorzieningen in Hammel, Denemarken. Cube Design exporteert voornamelijk binnen Scandinavië,  vooral Noorwegen, maar ook naar de rest van Europa.

Cube Design
Onderaan de pagina zijn 3 downloads beschikbaar.
HomeMerken Cube Design Artikelen 67
Cabletray

Cabletray

Metalen horizontale kabelgoot met 2 kabeldoorvoeren, makkelijk horizontaal te monteren onder een bureaublad, geschikt voor bladen 160cm. Universeer toepasbaar, bij o.a RAW en UP werkplekken
55,-
HIGH Cube

HIGH Cube

Vanaf1499,-
Actieprijs!
PENTRAY

PENTRAY

Inclusief slot & kunststof materiaalbakje
In deze grote ultra dunne metalen pennenlade kun je alle niet digitale kantoor-items in opbergen. Door middel van het verschuifbare materiaalbakje kun je alles goed ordenen en natuurlijk ook op slot zetten. Handig als je je laptop hier in opbergt!
103,-
83,-
Bespaar nu 20%
QUADRO
Actieprijs!

QUADRO

Vanaf1041,-
Bespaar nu 28%
Quadro Lockers

Quadro Lockers

Prijs:
Op aanvraag
Getoond 1 tot 21 van 67. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0