Quadro Meeting

Quadro Meeting

De halfronde tafelbladen van Cube Design hebben aan beide uiteinden van het tafelblad een halve cirkel.
Vanaf
1377,-
Incl. BTW: 1666.17
Quadro Meeting
De diameter van de cirkel volgt de diepte van het tafelblad. Halfronde tafelbladen worden altijd uitgevoerd met afgeschuinde randen. De randen zijn gelakt met blanke lak of een van onze vele Cube Color-kleuren. De diepte van de halfronde tafelbladen is afhankelijk van uw keuze. U kunt vrij kiezen voor een diepte tussen 800 mm en 1100 mm. De tafelbladlengte is verkrijgbaar van 1200 mm tot 3000 mm uit één stuk. Heeft u een extra lange vergadertafel nodig? Geen probleem, tafels met halfronde uiteinden kunnen wij zo lang maken als u wilt.

Quadro vergadertafel heeft een klassiek T-frame dat ruim onder het tafelblad is geplaatst, zodat niemand aan tafel er last van heeft. De kolom op het T-frame heeft een diameter van 70 mm en het hele frame is verkrijgbaar in chroom, wit, alu, antraciet of zwart. Het bijzondere aan het Quadro frame is dat je de zuilen in één kleur kunt kiezen en de poten in een andere kleur - als je dat ook wilt. Een van de populaire combinaties is kolommen in zwart met poten in glanzend chroom.

Quadro vergadertafels zijn ook verkrijgbaar met zit/sta-functie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun vergadertafel omhoog en omlaag te zetten, bijvoorbeeld in een projectruimte, omdat is aangetoond dat discussies en vergaderingen efficiënter verlopen als je opstaat en rondloopt.

 


Bestelnummer
3741
Verkrijgbaar in de kleuren
Standard Laminate (HPL)
Nordic Nature HPL
XP Laminate
FENIX Laminate (nano)*
CUBE Color*
Linoleum

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0