Quadro Meeting Table

Quadro Meeting Table

UITSCHUIFBAAR!
Kiest u voor een Quadro vergadertafel met een synchroon uittrekbaar systeem, dan krijgt u een flexibele vergadertafel die kan worden aangepast aan uw aantal gasten, zodat de tafel altijd de juiste maat heeft.
Vanaf
2013,-
Incl. BTW: 2435.73
Quadro Meeting TableQuadro Meeting Table
Als de extra bladen niet in gebruik zijn, kunnen ze worden opgeborgen in een ruimte onder het tafelblad. Er is ruimte voor twee extra bladen. Wanneer de extra bladen nodig zijn, kan de tafel eenvoudig en snel uit elkaar worden getrokken zodat de extra bladen kunnen worden gemonteerd. Het voordeel van de synchrone uittrektafels van Cube Design is dat het frame niet beweegt als de extra bladen in het tafelblad zitten. Het frame staat altijd op dezelfde plaats – ook met twee extra platen in het tafelblad.

Een Quadro vergadertafel met synchroon uittrekbaar is verkrijgbaar met twee verschillende bladvormen: rechthoekig of tonvormig. Quadro vergadertafel heeft een klassiek T-frame, goed onder het tafelblad geplaatst, zodat niemand aan tafel er last van heeft. De kolom op het T-frame heeft een diameter van 70 mm en het gehele frame is verkrijgbaar in chroom, wit, alu, antracietgrijs of zwart. Bijzonder aan het Quadro frame is dat je de kolommen in de ene kleur kunt kiezen en de poten in een andere kleur. Een van de populaire combinaties zijn zuilen in zwart met poten in chroom.

 

Afmetingen: 200x110x74cm (BxDxH) of 185x110/80x73,5cm (BxDxH)

 

 


Bestelnummer
3680/3682
Verkrijgbaar in de kleuren
Standard Laminate (HPL)
Nordic Nature HPL
CUBE Color*
Linoleum
FENIX Laminate (nano)*
XP Laminate

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0