Quadro Meeting Barrel-Shaped

Quadro Meeting Barrel-Shaped

Een tonvormig tafelblad is een tafelblad waarvan geen enkele zijde recht is.
Vanaf
1377,-
Incl. BTW: 1666.17
Quadro Meeting Barrel-Shaped
Zowel de uiteinden als de zijkanten hebben een zachte boog. Mensen die aan een tonvormige tafel zitten, kunnen elkaar beter zien. De stoel volgt de vorm van het tafelblad en laat de mensen hierdoor naar het midden van de tafel kijken. De tonvormige tafelbladen zijn altijd uitgevoerd met afgeschuinde randen. De randen zijn geverfd met blanke lak of een van onze vele Cube Color-kleuren. De diepte van de tonvormige tafelbladen is vast. De kleine diepte aan de uiteinden bedraagt ??800 mm, terwijl de diepte in het midden van het tafelblad 1100 mm bedraagt. De lengte is leverbaar van 1800 mm tot 3000 mm. Met een Quadro vergadertafel weet u altijd zeker dat de tafel bij uw wensen past, of u nu een kleine tafel voor vier personen of een grote tafel voor 20 personen nodig heeft.

Quadro vergadertafel heeft een klassiek T-frame, goed onder het tafelblad geplaatst, zodat niemand aan tafel er last van krijgt. De kolom op het T-frame heeft een diameter van 70 mm en het gehele frame is verkrijgbaar in glanzend chroom, geschuurd RVS, wit, alu, antraciet of zwart.

Het bijzondere aan het Quadro frame is dat je – als je dat wilt – de staanders in één kleur kunt kiezen en de poten in een andere kleur. Een van de populaire combinaties zijn zuilen in zwart met poten in glanzend chroom. Quadro vergadertafels zijn ook verkrijgbaar met zit/sta-functie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun vergadertafels hoger of lager te zetten, bijvoorbeeld in een projectruimte, omdat is aangetoond dat discussies en vergaderingen efficiënter verlopen als je opstaat en beweegt.


Bestelnummer
3690
Verkrijgbaar in de kleuren
Standard Laminate (HPL)
Nordic Nature HPL
XP Laminate
FENIX Laminate (nano)*
CUBE Color*
Linoleum

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0