Quadro Meeting Boat-shaped

Quadro Meeting Boat-shaped

Met een Quadro vergadertafel weet u altijd zeker dat de tafel bij uw wensen past, of u nu een kleine tafel voor vier personen of een grote tafel voor 20 personen nodig heeft.
Vanaf
1619,-
Incl. BTW: 1958.99
Quadro Meeting Boat-shaped
Quadro vergadertafel heeft een klassiek T-frame, goed onder het tafelblad geplaatst, zodat niemand aan tafel er last van krijgt. De kolom op het T-frame heeft een diameter van 70 mm en het gehele frame is verkrijgbaar in glanzend chroom, geschuurd RVS, wit, alu, antraciet of zwart. Het bijzondere aan het Quadro frame is dat je – als je dat wilt – de staanders in één kleur kunt kiezen en de poten in een andere kleur. Een van de populaire combinaties zijn zuilen in zwart met poten in glanzend chroom.Quadro vergadertafels zijn ook verkrijgbaar met zit/sta-functie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun vergadertafels hoger of lager te zetten, bijvoorbeeld in een projectruimte, omdat is aangetoond dat discussies en vergaderingen efficiënter verlopen als je opstaat en beweegt.

Een bootvormig tafelblad is recht in het midden van de zijkanten en heeft rondingen in de uiteinden van de zijkanten. De uiteinden van de tafel hebben ook een ronding. Het geeft een beter zicht op degenen met wie u een vergadering heeft.

Een bootvormig tafelblad wordt altijd gemaakt met afgeschuinde randen. De randen zijn geverfd met blanke lak of een van onze vele Cube Color-kleuren.

De bootvormige tafels van Cube Design hebben een vaste diepte van 800 mm aan de uiteinden en 1100 mm in het midden van de plaat waar de tafel recht is. De lengte van de tafel is verkrijgbaar van 2400 mm tot 3000 mm.
 


Bestelnummer
3734
Verkrijgbaar in de kleuren
Standard Laminate (HPL)
Nordic Nature HPL
CUBE Color*
Linoleum
FENIX Laminate (nano)*
XP Laminate

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0