RAW Panelen

RAW Panelen

Geef uw werkplek een nieuwe dimensie van functionaliteit, design en esthetiek met RAW panelen.
Vanaf
381,-
Incl. BTW: 461.01
RAW PanelenRAW Panelen
De panelen (wangen) zijn ideaal in kantooromgevingen waar er een verhoogde behoefte is aan afscherming om de concentratie en de werkervaring van medewerkers te verbeteren. Tegelijkertijd zijn ze gemaakt met oog voor detail. Of u nu de voorkeur geeft aan een minimalistische uitstraling, een moderne esthetiek of een meer klassieke stijl, de RAW wangen kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren. De RAW wangen zijn verkrijgbaar voor zowel RAW bureaus als RAW Bench bureaus en zijn verkrijgbaar in twee breedtes; B 805 mm voor RAW bureaus en B 1700 mm voor RAW Bench. Het paneel is voorzien van een stalen frame in zwarte poedercoating. Het plaatmateriaal is te selecteren in 7 laminaat- en 5 fineer kleuren.

In het paneel is ruimte voor bekabeling zodat kabels weggewerkt kunnen worden, met deze functionele oplossing verdwijnen kabels uit het zicht.


Bestelnummer
4970

Kijk ook eens naar…

RAW Bench met FENIX® bladen
Actieprijs!

RAW Bench met FENIX® bladen

2298,-
1698,-
Bespaar nu 27%
RAW Desk met FENIX® blad
Actieprijs!

RAW Desk met FENIX® blad

1110,-
826,45
Bespaar nu 26%
RAW DESK with Split Top
Actieprijs!

RAW DESK with Split Top

Vanaf1029,-
Bespaar nu 25%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0