QLOCKTWO by Biegert & Funk

QLOCKTWO by Biegert & Funk

Woordklokken in 19 talen met een herkenbaar strak design

HomeMerken QLOCKTWO by Biegert & Funk Artikelen 33
QLOCKTWO® Classic CREATOR’S EDITION GLINTSCAPE

QLOCKTWO® Classic CREATOR’S EDITION GLINTSCAPE

ESCAPE THE ORDINARY
De QLOCKTWO CREATOR'S EDITION GLINTSCAPE, gevormd uit oeroud sedimentgesteente, heeft een uniek oppervlak dat het licht weerkaatst in het hele spectrum van groen, rood en goud.
1975.21
QLOCKTWO Classic Metamorphite

QLOCKTWO Classic Metamorphite

Creator's Edition
De frontcover van de Creator's Edition Metamorfiet fascineert met zijn oppervlakte van miljoenen jaren oude leisteen.
1723.14
QLOCKTWO Large HAZELNUT

QLOCKTWO Large HAZELNUT

XL-uitvoering van de Qlocktwo Hazelnut, echt een super eye-catcher voor aan de wand! BEL ONS VOOR DE BESTE DEAL!.
4958.68
Getoond 1 tot 21 van 33. Er zijn meerdere pagina's.

QLOCKTWO by Biegert & Funk

Lees de tijd af in woorden met de unieke woordklokken van QLOCKTWO. Verkrijgbaar in horloge, wekker en wandklokken in twee formaten bij KMP Kantoormeubilair.

 

QLOCKTWO woordklokken bij KMP Kantoormeubilair

De QLOCKTWO is de meest in het oog springende wandklok van het moment. Dankzij de 110 letters die met een laser zijn uitgesneden op de voorplaat en de strategisch geplaatste LEDjes erachter, worden de woorden zichtbaar die de tijd aangeven: HET IS KWART OVER DRIE! QLOCKTWO is een productlijn van Biegert & Funk, een Duitse producent van uurwerken.

De kenmerkende stijl van QLOCKTWO

De woordklok van QLOCKTWO is gemakkelijk overal te herkennen. Het strakke vierkante design met de duidelijke door laser uitgesneden letters, zorgen voor een stijlvol uiterlijk. De wandklokken zijn standaard verkrijgbaar in zeven kleuren, maar de voorplaat kan op verzoek in elke RAL-kleur aangeleverd worden. Daarnaast zijn ook speciale uitvoeringen verkrijgbaar, zoals geroest, koper en in bladgoud. De klok is in 19 talen beschikbaar, waardoor deze overal ter wereld gebruikt kan worden.

De producten van QLOCKTWO en Biegert & Funk

De QLOCKTWO van de Duitsers Biegert & Funk is een unieke productlijn waar vier varianten op zijn. De kleinste is de QLOCKTWO W, waarbij de W staat voor watch. Dit mooi vormgegeven horloge met verschillende keuzes in platen, ombouw en band laat op dezelfde manier de tijd zien als de wandklokken, waardoor het een unieke accessoire is. Daarnaast heeft QLOCKTWO ook de TOUCH, een wekker waarbij de bovenkant reageert op aanraking voor het uitzetten van het alarm. Vervolgens zijn er nog twee varianten beschikbaar voor de wandklok in de formaten 45 x 45 cm en de enorme eyecatcher van 180 x 180 cm.

Waarom KMP Kantoormeubilair graag QLOCKTWO aanbiedt

In elke inrichting, of dat nu een kantoor is, een lounge of zelfs een woonhuis, kan elke variant een blikvanger worden. Met de QLOCKTWO is dat een unieke wandklok die gemakkelijk herkenbaar is en waarbij de tijd duidelijk af te lezen is. Zeker voor zakelijke doeleinden is de QLOCKTWO Classic een mooie aanvulling op het interieur en kan het bedrijfslogo zelfs op de voorplaat aangebracht worden. Zo krijgt een design award-winnende klok ineens een gepersonaliseerde merkuiting. KMP Kantoormeubilair kan veel versies van de QLOCKTWO direct uit voorraad leveren, anders kunnen ze direct bij QLOCKTWO besteld worden.

KMP Kantoormeubilair
Gyroscoopweg 84
1042 AX Amsterdam

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2021. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0