Qlocktwo Earth 13.5 - Rust

Qlocktwo Earth 13.5 - Rust

Creator's Edition by Marco Biegert & Andreas Funk (2015)
QLOCKTWO TOUCH is een precisie-tafelklok met alarmfunctie, gebaseerd op het design van zijn wereldwijd succesvolle grote zus.
1008,27
Incl. BTW: 1220.01
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Qlocktwo Earth 13.5 - Rust
QLOCKTWO, een matrix van lettertekens vormen geschreven woorden. Deze letters schitteren in zuiver wit met LED verlichting. Een complex proces wordt gebruikt om, uit één aluminium blok, de monolithische corpus te snijden. De tijdsaanduiding wordt ingesteld met behulp van één van de meest nauwkeurige precisie oscillo grafieken. Op een bureau, in de woonkamer of in de slaapkamer, de compacte QLOCKTWO TOUCH is ideaal voor veel locaties. De snooze-functie wordt geactiveerd met een zachte touch. De QLOCKTWO TOUCH Creator's Edition is voorzien van een verwisselbaar frontpaneel en wordt op zijn plaats gehouden door magneten. Standaard leveren wij de Qlocktwo Touch Rust in de NL versie

Afmeting: 13,5x13,5x1,7cm (BxDxH)

 

BINNEN 2-4 WERKDAGEN LEVERBAAR!


Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Rust (Creator's Edition)

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0