Qlocktwo Earth 45 - Hazelnut

Qlocktwo Earth 45 - Hazelnut

De QLOCKTWO Earth 45 geeft de tijd weer in woorden.

Qlocktwo Earth 45 - Hazelnut
De tijd wordt met een interval van 5 minuten op de display getoond, de tussenliggende minuten worden door de brandende punten op de hoeken weergeven zodat je steeds het exacte uur kan aflezen. Je kan deze klok aan de muur hangen of met behulp van de meegeleverde staander in plexiglas op een hangkast of dressoir plaatsen. Het frontpaneel van de QLOCKTWO Earth 45 Hazelnut krijgt door een verregaande poedercoating een exclusieve oppervlakteafwerking. De letters worden haarscherp uitgelaserd wat de driedimensionaliteit van het oppervlak nog versterkt. Het frontpaneel wordt bevestigd met magneten en kan eenvoudig worden vervangen. Het corpus (body) is standaard vervaardigd uit wit gelakt MDF, maar is tegen een meerprijs ook verkrijgbaar in het zwart (RAL 9005) of in een zelf gekozen RAL-kleur.

Afmeting: 45x45cm (BxH)

 

  • Beschikbare Talen: - AR - CA - CH - CS - CT - CZ - DE/D2/D3 - DK - EN/E2 - ES - FR - GR - HE - IT - JP - NL - NO - PE - PO - RU - SE - TR
  • Inclusief FLASHSETTER

 

OPTIONEEL:

  • Houten corpus, zwart gelakt RAL 9005 (+ Eur.  285,12)

 

BINNEN 2-4 WERKDAGEN LEVERBAAR!

 


Bestelnummer
QT4 NL_HAPC
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Hazelnut/White Body

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0