Qlocktwo Earth 13.5 - Pure

Qlocktwo Earth 13.5 - Pure

Design Biegert & Funk (2011)
QLOCKTWO TOUCH is een precisie-tafelklok met alarmfunctie, net als zijn wereldwijd succesvolle grote zus.
413,22
Incl. BTW: 500.00
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
Qlocktwo Earth 13.5 - PureQlocktwo Earth 13.5 - PureQlocktwo Earth 13.5 - PureQlocktwo Earth 13.5 - Pure
QLOCKTWO, een matrix van lettertekens vormen geschreven woorden. Deze letters schitteren in zuiver wit met LED verlichting. De corpus is pure-white, nu ook leverbaar met een Early Grey Tea frontpaneel.

Een complex proces wordt gebruikt om, uit één aluminium blok, de monolithische corpus te snijden. De tijdsaanduiding wordt ingesteld met behulp van één van de meest nauwkeurige precisie oscillo grafieken.

Op een bureau, in de woonkamer of in de slaapkamer, de compacte QLOCKTWO TOUCH is ideaal voor veel locaties. De snooze-functie wordt geactiveerd met een zachte touch.
QLOCKTWO TOUCH Qolor is beschikbaar in zes verschillende kleuren. het verwisselbare Qolor TOUCH frontpaneel wordt op zijn plaats gehouden door magneten. Standaard leveren wij de Qlocktwo Touch in de NL versie. 

 

Afmeting: 13,5x13,5x1,7cm (BxDxH)

BINNEN 2-4 WERKDAGEN LEVERBAAR!

 


Bestelnummer
T4S NL_
Rubrieken
Collecties
Verkrijgbaar in de kleuren
Black Ice Tea
Early Grey Tea
Blue Candy
Pretty Pink (Limited Edition)
Lime Juice
Vanilla Sugar

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0