Joob

Joob

Stoer en eigentijds kantoormeubilair van Nederlandse makelij

JOOB staat bekend om zijn kantoormeubilair dat uitblinkt in eenvoud. Bureaus zijn simpel, elegant of juist stoer, elektrisch verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook biedt JOOB oplossingen voor callcenters en andere akoestische vraagstukken. Alle producten hebben een tijdloos design dat in elke zakelijke omgeving past.

De kenmerkende stijl van JOOB

JOOB staat voor stoere en eigentijdse ontwerpen die in elke kantooromgeving passen. Afhankelijk van de rest van de inrichting van de kantoorruimte, zorgen de meubels van JOOB voor een rustige basis of juist voor een spannende blikvanger. Door te spelen met kleuren en materiaalgebruik, kan elk meubelstuk op de juiste manier worden ingezet. En het mooiste van de meubels van JOOB is het prijskaartje. Het kantoormeubilair is erg betaalbaar, terwijl de kwaliteit nog steeds bijzonder hoogstaand is.

De producten van JOOB

De bekendste productlijnen van JOOB zijn de SIMPLE bureaus die elektrisch verstelbaar zijn. Op deze manier kan elke werkplek gemakkelijk omgetoverd worden tot een stabureau. Daarnaast hebben de VERDE vergadertafels een grote populariteit, dankzij het minimalistische design. Hierbij is het ook mogelijk om een groene strook in het midden aan te brengen voor een extra verrassing. Vervolgens kunnen ruimtes gemakkelijk van elkaar gescheiden worden. Daar zorgen de akoestische schermen SKREEN, de GREEN-in-BETWEEN roomdivider voor. De SILENZIONE Cube en CABANA overleg- en telefooncabines zijn bijzonder betaalbaar en vrij in te richten.  

Waarom KMP Kantoormeubilair graag JOOB aanbiedt

KMP Kantoormeubilair is er trots op om de mooie en betaalbare meubels van JOOB aan te mogen bieden. JOOB staat voor eigentijds en eigenwijs en een ‘geen gedoe’-mentaliteit. Ze willen goed en mooi kantoormeubilair leveren voor een betaalbare prijs en met uitstekende service en garantie. Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar of kunnen zeer snel op maat gemaakt worden. Omdat JOOB al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de branche van kantoormeubilair, werkt KMP graag samen met deze zeer betrouwbare partner.

Joob
HomeMerken Joob Artikelen 27
VERDE Tafel (ovaal)

VERDE Tafel (ovaal)

Design JOOB
VERDE vergadertafels van JOOB hebben een grote flexibiliteit in vormen, afmetingen en kleuren. De frames van de Verde tafels zijn ook los, zonder blad, verkrijgbaar. De draagframes en beams zijn standaard in mosgroen RAL 6005. De poten zijn...
Vanaf1310,-
VERDE ALTO Plus
Actieprijs!

VERDE ALTO Plus

Vanaf1978,-
Bespaar nu 26%
Verde Tafel

Verde Tafel

Vanaf1222,-
Cabana 1

Cabana 1

4398,-
Cabana 2

Cabana 2

Design JB Collection
De Cabana 2 heeft een ruimer formaat dan de Cabana 1. De video-belcel is opgebouwd uit geluidsabsorberende sandwichpanelen die aan binnen- en buitenzijde volledig gestoffeerd zijn. Een vast legbord in zwart melamine loopt schuin van 15 tot 42cm...
4898,-
Cabana 3

Cabana 3

8398,-
Green In Between roomdivider
Actieprijs!

Green In Between roomdivider

2888,-
2288,-
Bespaar nu 21%
NIEUW: Spazio Tranquillo

NIEUW: Spazio Tranquillo

Prijs:
Op aanvraag
Actieprijs!
BRICK Acoustic Wall - OUTLET -

BRICK Acoustic Wall - OUTLET -

NU MET € 5.000,-- KORTING
Outlet showroomopstelling Brick2Brick bestaande uit modulaire akoestische blokken: 4x hoekelement 210cm, 2x hoekelement 60cm, 4x element 60cm, 4x element 90cm en 4x element 180cm, inclusief afdekrand MDF zwart. De opstelling is gestoffeerd in...
7944,-
1944,-
Bespaar nu 76%
COZY@HOME (Basic Unit)
Actieprijs!

COZY@HOME (Basic Unit)

1792,-
1344,-
Bespaar nu 25%
Cozy@home (Build-On Module)
Actieprijs!

Cozy@home (Build-On Module)

1148,-
861,-
Bespaar nu 25%
Lightboks

Lightboks

27228,-
RING
Actieprijs!

RING

Vanaf1000,-
Bespaar nu 31%
RING 3
Actieprijs!

RING 3

1716,-
1200,-
Bespaar nu 31%
Silenzio 02 Liberty
Actieprijs!

Silenzio 02 Liberty

5986,-
4486,-
Bespaar nu 26%
Getoond 1 tot 21 van 27. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0