Casala

Casala Projectmeubilair

Projectmeubilair met een nadruk op comfort, gebruiksgemak en fraai design.

Casala is gespecialiseerd in projectmeubilair en heeft een reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige en functionele meubeloplossingen voor diverse zakelijke en publieke omgevingen.

Casala richt zich voornamelijk op het ontwerpen en produceren van stoelen, tafels en zitmeubelen die voldoen aan de eisen van ergonomie, duurzaamheid en esthetiek. Het merk staat bekend om zijn innovatieve benadering van meubilairontwerp, waarbij ze functionaliteit en comfort combineren met stijlvolle vormgeving.

Een belangrijk aspect van Casala's producten is hun veelzijdigheid. Ze bieden oplossingen voor verschillende toepassingen, zoals vergaderzalen, conferentieruimtes, auditoria, kantines, wachtruimtes en openbare ruimtes. De meubels van Casala zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gestapeld, opgeklapt of genest, waardoor ze flexibel en ruimtebesparend zijn.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Casala
Onderaan de pagina zijn 6 downloads beschikbaar.
HomeMerken Casala Artikelen 80
Aril

Aril

Design Richard Hutten
Door zijn lichte gewicht is Aril een flexibel inzetbare zitplaats welke net even wat verder gaat dan de doorsnee hocker. Zijn rugleuning is een gestileerde doorvertaling van een jas. Met deze neutrale vormtaal staat Aril in iedere gewenste ruimte als...
Vanaf873,-
AXA

AXA

200,-
AXA

AXA

Vanaf283,-
AXA Klapstoel

AXA Klapstoel

Vanaf183,-
BRICKS

BRICKS

Prijs:
Op aanvraag
Capsule

Capsule

Vanaf4741,80
Capsule Lounge

Capsule Lounge

Design Kateryna Sokolova
Naast de Capsule 1- en 2-zitter, zijn er ook Lounge en Bench varianten beschikbaar binnen het programma. De kenmerkende ronde vormen zijn hierbij intact gebleven en nodigen uit tot het creëren van toegankelijke opstellingen in open ruimtes. Capsule...
Prijs:
Op aanvraag
CORALS Meeting

CORALS Meeting

Vanaf7303,-
CORALS Modular Seating

CORALS Modular Seating

Prijs:
Op aanvraag
CURVY

CURVY

Vanaf291,-
CURVY Circulair

CURVY Circulair

Vanaf203,-
Feniks Bariatric

Feniks Bariatric

Prijs:
Op aanvraag
KWART

KWART

Prijs:
Op aanvraag
Leon Lounge

Leon Lounge

Design Kressel + Schelle
In het voorjaar van 2014 introduceerde Casala Leon; een moderne conferentiestoel met gedetailleerde afwerking, vele stofferingsmogelijkheden en een aangenaam zitcomfort. Deze kenmerken zijn nu ook verkrijgbaar in een stijlvolle lounge versie, ideaal...
Vanaf691,-
Lynx X1

Lynx X1

Prijs:
Op aanvraag
NIVO

NIVO

Vanaf378,-
OMEGA I

OMEGA I

Vanaf291,-
PARKER V

PARKER V

Vanaf1196,-
PARKER VI

PARKER VI

Vanaf1009,-
RIVA Modular Seating

RIVA Modular Seating

Prijs:
Op aanvraag
Getoond 1 tot 21 van 80. Er zijn meerdere pagina's.

Naast functionaliteit en design heeft Casala ook oog voor duurzaamheid. Ze streven ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en productieprocessen te optimaliseren om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ze zijn gecertificeerd volgens verschillende milieustandaarden, zoals ISO 14001 en EMAS.

Casala is een internationaal georiënteerd bedrijf en levert hun meubilair aan klanten over de hele wereld. Ze werken samen met gerenommeerde ontwerpers en hebben verschillende prestigieuze designprijzen gewonnen voor hun producten. Het merk wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, en is een populaire keuze bij architecten, interieurontwerpers en projectinrichters.

Casala heeft zich toegewijd aan duurzaamheid door middel van verschillende initiatieven en praktijken. Het bedrijf richt zich op het gebruik van milieuvriendelijke materialen in hun producten en productieprocessen. Ze streven ernaar om materialen te selecteren die een minimale impact hebben op het milieu.

Bij de productie van hun meubilair maakt Casala gebruik van recyclebare materialen en hernieuwbare bronnen. Ze gebruiken bijvoorbeeld FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook maken ze gebruik van gerecyclede kunststoffen en watergedragen lakken, die minder schadelijk zijn voor het milieu dan traditionele lakken op basis van oplosmiddelen.

Daarnaast heeft Casala aandacht voor energie-efficiëntie en afvalbeheer. Ze streven ernaar om hun productieprocessen zo efficiënt mogelijk te maken om energieverbruik te verminderen. Ook hebben ze maatregelen genomen om afval te minimaliseren en recyclage te bevorderen.

Casala is betrokken bij verschillende certificeringsprogramma's en voldoet aan erkende milieustandaarden. Ze zijn ISO 9001 & 14001, FSC® en PEFC gecertificeerd.

Het streven naar duurzaamheid is een integraal onderdeel van Casala's bedrijfsfilosofie. Ze streven ernaar om verantwoordelijkheid te nemen voor hun impact op het milieu en zo bij te dragen aan een meer duurzame toekomst.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0