CORALS Modular Seating

CORALS Modular Seating

Design Robert Bronwasser
Modulariteit krijgt een nieuwe dimensie met Corals van Robert Bronwasser.
Prijs:

Op aanvraag

Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
CORALS Modular SeatingCORALS Modular SeatingCORALS Modular SeatingCORALS Modular Seating
Corals is een modulair en dynamisch zitsysteem dat slim inspeelt op de continu veranderende behoeften in de zakelijke markt. Zit-, wand- en tafelelementen worden eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd op een aluminium extrusieprofiel. Dit profiel biedt de mogelijkheid om een configuratie eenvoudig aan te passen en uit te breiden. Bijkomend voordeel is dat de Corals opstelling hierbij in gebruik kan blijven, wel zo efficiënt! Eveneens doet het profiel dienst als kabelgoot. Bekabeling voor netboxen in armleuningen en verlichting in tafelbladen wordt hierdoor uit het zicht onttrokken.

SPECIFICATIES

Onderstel
Corals is leverbaar met stalen en eikenhouten poten met stalen kern. De stalen poten worden gepoedercoat in de Casala basiskleuren. De maximale overspanning tussen 2 sets poten is 200cm.

Zitelementen
In de Corals zitelementen wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardig HR Eco schuim en Nosag vering. Dit bevordert het comfort, de kwaliteit en de levensduur.

Tafelbladen
De tafelbladen zijn vervaardigd uit multiplex met een eiken fineer toplaag, blank gelakt.

Stoffering
Corals leent zich zeer goed voor een speelse toepassing van kleurencombinaties. Er is een brede stoffencollectie beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten. Overige stoffen op aanvraag.

Afmetingen
Zie brochure.


Merk
Rubrieken

Kijk ook eens naar…

CORALS Meeting

CORALS Meeting

Vanaf7303,-
RIVA Modular Seating

RIVA Modular Seating

Prijs:
Op aanvraag

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0