CURVY Circulair

CURVY Circulair

Het Curvy Family programma heeft een gerecyclede variant, waarbij de kunststof zitting en rugleuning voor 100% vervaardigd is uit plastic huisafval.
Minimale besteleenheid: 4
Vanaf
203,-
Incl. BTW: 245.63
Advies: vraag altijd een offerte aan voor de beste prijs!
CURVY Circulair
Hiermee ontstaat dus een 100% gerecyclede, milieuvriendelijke kunststof zitting en rug waarbij u uit 4 kleuren kunt kiezen; Ocean Blue, Forest Green, Stone Grey & Lava Black. En deze zijn bovendien zelf ook weer 100% hoogwaardig recyclebaar! Deze productiemethode levert een fundamentele bijdrage aan het milieu. Door plastic te recyclen ontstaat er een gesloten kringloop en de milieu-impact wordt verkleind. Het basismodel, zonder armleuningen en overige opties, is leverbaar in 4 kleuren, optioneel is een gestoffeerde zitting en rugleuning mogelijk.

Afmeting: 65x65x65x69,5cm (BxDxH)

Materiaal: polypropyleen met glasvezel versterkt


Bestelnummer
1288/00
Merk
Rubrieken
Verkrijgbaar in de kleuren
Lava Black
Stone Grey
Forest Green
Ocean Blue

Kijk ook eens naar…

CURVY

CURVY

Vanaf198,-
CURVY Barstool

CURVY Barstool

Vanaf342,-
CURVY

CURVY

Vanaf291,-

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0