Recyclebaar

Recyclebaar kantoormeubilair

Duurzaamheid in de Werkomgeving

In de afgelopen jaren is duurzaamheid een centraal thema geworden in de productie van kantoormeubilair en design. Bedrijven zijn zich steeds bewuster van hun ecologische voetafdruk en zoeken naar manieren om milieuvriendelijker te opereren.

Recyclebaar kantoormeubilair verwijst naar meubels die ontworpen zijn met het oog op hergebruik en recycling aan het einde van hun levenscyclus. Dit betekent dat deze meubels gemaakt worden met materialen die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd en gerecycled, in plaats van eindigen op de stortplaats.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Recyclebaar

Onze merken Recyclebaar

Kartell Partner Shop AmsterdamCircuformVondomActiuCasalaMagis DesignSense of SilenceSwan ProductsDriadeKristaliaPlankRovoViasit BurositzmöbelBBB ItaliaGirsbergerLD seatingMoreeNemo Lighting
HomeCollecties Recyclebaar 62
Actieprijs!
AGAIN

AGAIN

Design Paolo Favoretto
Again is een stapelbare stoel, opnieuw in productie, maar nu zijn de zitting en rugleuning gemaakt van een innovatief materiaal: Biogreen, een polymeer afgeleid van biomassa. Dit materiaal, volledig milieuvriendelijk, is bestand tegen zelfs de meest...
Vanaf140,-
Bespaar nu 20%
Audrey Soft
Actieprijs!

Audrey Soft

504,96
429,22
Bespaar nu 15%
Actieprijs!
Audrey Soft Armchair

Audrey Soft Armchair

De Audrey Soft is speciale gestoffeerde uitvoering van de Audrey. De bekleding is beschikbaar in verschillende kleuren en ook van gerecycled materiaal! Dit betreft de versie met de armleuningen.
608,26
517,02
Bespaar nu 15%
BLOCK

BLOCK

Vanaf617,-
Charla Antibes
Actieprijs!

Charla Antibes

530,58
450,99
Bespaar nu 15%
Charla Orsetto
Actieprijs!

Charla Orsetto

591,74
502,98
Bespaar nu 15%
Componibili BIO
Actieprijs!

Componibili BIO

194,21
165,08
Bespaar nu 15%
Componibili Recycled 4-deurs Silver
Actieprijs!

Componibili Recycled 4-deurs Silver

195,87
166,49
Bespaar nu 15%
Actieprijs!
Componibili Recycled Matt 2-deurs

Componibili Recycled Matt 2-deurs

Design Anna Castelli Ferrieri (2020)
COMPONIBILI: Nog een best-seller van Kartell welke leverbaar is in een exclusieve 2-deurs mat-zwart- of mat-witte versie, een extra variant van een van Kartell's meest bekende en direct herkenbare producten, al meer dan 50 jaar te zien in woningen...
109,09
92,73
Bespaar nu 15%
CURVY Circulair

CURVY Circulair

Vanaf203,-
ECO SCREEN 18mm

ECO SCREEN 18mm

Vanaf185,-
ECO Screen 9mm

ECO Screen 9mm

Vanaf155,-
Eleganza NIA Missoni

Eleganza NIA Missoni

Design Philippe Starck (2022)
747,11
Fluit
Actieprijs!

Fluit

Vanaf129,92
Bespaar nu 20%
Kwart Chair
Actieprijs!

Kwart Chair

109,-
98,10
Bespaar nu 10%
Masters Barkruk
Actieprijs!

Masters Barkruk

342,15
290,83
Bespaar nu 15%
OMEGA I

OMEGA I

Vanaf291,-
Getoond 1 tot 28 van 62. Er zijn meerdere pagina's.

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven kiezen voor recyclebaar kantoormeubilair:

  1. Milieuvriendelijk: Het gebruik van recyclebare materialen in kantoormeubilair vermindert de vraag naar nieuwe grondstoffen en beperkt zo de ecologische impact van de productie. Dit draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en vermindert de uitstoot van broeikasgassen.
  2. Kostenbesparend: Hoewel recyclebaar kantoormeubilair mogelijk initieel iets duurder kan zijn, kunnen bedrijven op lange termijn kosten besparen. Dit komt doordat ze minder vaak nieuwe meubels hoeven aan te schaffen, omdat recyclebare meubels langer meegaan en kunnen worden hergebruikt.
  3. Imago en betrokkenheid: Bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en recycling tonen verantwoordelijkheid voor het milieu. Dit kan een positief imago creëren en de betrokkenheid van medewerkers versterken, omdat zij trots zijn op het werken voor een bedrijf dat zich inzet voor milieuvriendelijke praktijken.
  4. Wet- en regelgeving: In sommige regio's worden strengere voorschriften ingevoerd met betrekking tot milieuvriendelijkheid en afvalvermindering. Recyclebaar kantoormeubilair kan helpen om aan deze voorschriften te voldoen en boetes te vermijden.
  5. Circulaire economie: De overgang naar een circulaire economie, waarin producten worden hergebruikt, gerepareerd en gerecycled, wordt steeds belangrijker. Recyclebaar kantoormeubilair past perfect in dit concept van duurzame consumptie en productie.

Het is essentieel dat bedrijven zorgvuldig overwegen welk type kantoormeubilair ze kiezen en de duurzaamheid ervan in overweging nemen. Recyclebaar kantoormeubilair biedt niet alleen voordelen voor het milieu, maar kan ook leiden tot kostenbesparingen en een positiever bedrijfsimago. Het is een investering in een groenere toekomst voor zowel bedrijven als de planeet.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0