PLY Collection

PLY Collection

Unieke multiplex stoelen

Ply Collection behoort tot de grootste meubelfabrikanten van Letland. Hun innovatieve productieproces resulteert in een collectie van unieke voorgevormde multiplex stoelen die overal passen - van huizen en kantoren tot openbare ruimtes.

Met behulp van deze technologie, hooggekwalificeerd personeel en kwaliteitsmaterialen leveren ze moderne designstoelen van hoge kwaliteit over de hele wereld.

Ply Collection producten zijn getest en goedgekeurd volgens DIN EN 1728 en DIN EN 13761, dit zijn sterkte- en duurzaamheidstests vereist voor bv. meubilair in de openbare ruimte.

Multiplex stoelen  uit de Ply Collection worden gemaakt van hout uit duurzame bossen, waardoor de impact op het milieu minimaal is.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
PLY Collection
Onderaan de pagina is 1 download beschikbaar.
HomeMerken PLY Collection Artikelen 9
Chat

Chat

Design Jakob Wagner
Vanaf343,-
Chat

Chat

Design Jakob Wagner
Vanaf437,-
Finestra

Finestra

Komplot Design, Denmark
Finestra is multifunctionele stoel met een gegoten multiplex schaal erin variabele dikte dat maakt vensterachtig mogelijkuitsparingen aan de achterkant. De geometrische helderheid van Finestra-vriendelijke pasvormen in elke omgeving.de rugleuning...
Vanaf250,-
Flow chair

Flow chair

Design Jakob Berg
Elk detail van Flow stoel is ontworpen met de grootste liefde. Wij denken dat Flow er één van is de mooiste houten stoelen gemaakt gedurende de laatste 100 jaar. Het is licht en stapelbaar multifunctionele stoel die combineert de schoonheid van...
Vanaf301,-
Frame

Frame

Komplot Design, Denmark
Frame is een monoblok stoel, in één gegoten stuk multiplex met variabele dikte en massief houten inzetstuk. De hele stoel wordt ingedrukt in één enkel proces. ongewoon zijwaarts stapelidee maakt het mogelijk de stoel om te stapelen en houd een...
Vanaf353,-
PYT

PYT

Komplot Design, Denmark
PYT is een 21e-eeuwse stoel voor cafés en restaurants, internetcafés en voor ontvangstruimtes. De speciale constructie met een grotere dikte in de ronding geeft de stoel een zeer hoog sterkteniveau, waardoor hij geschikt is voor regelmatig gebruik in...
Vanaf229,-
PYT Barkruk

PYT Barkruk

Komplot Design, Denmark
Vanaf269,-
Python

Python

Komplot Design, Denmark
De Python stoel staat prachtig in cafés, restaurants en ontvangstruimtes. De Python is een welgevormde, stevige stoel. Met een handige rugleuning die meteen dienst kan doen als kledinghanger!
Vanaf244,-
Zesty

Zesty

o4i Designstudio, Sweden
Organische vormen en lichtheid van de stoel in combinatie met extreem sterk multiplex technologie maakt ZESTY geschikt voor elk publiek of privé omgeving. Met een minimum van materiaal en een maximum van comfort en stijl brengt het beste naar boven...
Vanaf283,-

Een van de belangrijkste voordelen van multiplex meubelen is de uitzonderlijke duurzaamheid. Multiplex bestaat uit meerdere lagen fineerhout die aan elkaar zijn gelijmd met nerven die in verschillende richtingen lopen. Door deze constructiemethode zijn multiplex meubelen sterker en beter bestand tegen kromtrekken, barsten en splijten.

In tegenstelling tot massief hout is multiplex minder gevoelig voor schade door temperatuur- en vochtigheidsschommelingen, waardoor het lang meegaat en zijn structurele integriteit behoudt.

Multiplex is milieuvriendelijk. Het wordt gemaakt van dunne lagen hout uit duurzame bossen, waardoor de impact op het milieu minimaal is. Dit productieproces optimaliseert het gebruik van houtbronnen, vermindert afval en bevordert duurzame bosbouwpraktijken.

Door te kiezen voor multiplex meubilair draag je actief bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en minimaliseer je je ecologische voetafdruk.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0