Pedrali

Pedrali

Schoonheid, traditie en innovatie

Pedrali is een Italiaans bedrijf dat eigentijdse stoelen, tafels, meubels en lampen produceert. Al meer dan een halve eeuw zet Pedrali de toon op het gebied van hoogwaardig meubeldesign. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk, met een erfenis van traditioneel vakmanschap gecombineerd met innovatie, uitmuntende techniek en creatieve genialiteit.

Pedrali werkt samen met talloze Italiaanse en internationale ontwerpers die de filosofie van Pedrali volledig omarmen en deze verrijken met hun waardevolle bijdragen, waardoor Pedrali belangrijke prijzen heeft gewonnen, zoals de ADI Compasso d'Oro voor de Frida stoel.

Naast het streven naar excellent design, is Pedrali ook toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het bedrijf gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Van het selecteren van duurzame houtsoorten tot het recyclen van afvalmaterialen, Pedrali zet zich in voor een verantwoorde productiepraktijk die zowel het milieu als de gemeenschappen waarin ze actief zijn ten goede komt.

Pedrali
HomeMerken Pedrali Artikelen 167
Actieprijs!
GLISS Wood 904

GLISS Wood 904

Design Claudio Dondoli & Marco Pocci (2012)
Met de Gliss 904 van het Italiaanse merk Pedrali haalt u een echte design stoel in huis. De Gliss 904 is ontworpen door de Italiaanse ontwerpers Claudio Dondoli en Marco Pocci. De Gliss 904 van Pedrali heeft een zitschaal gemaakt van hoogwaardig...
282,-
253,80
Bespaar nu 10%
MODUS

MODUS

Prijs:
Op aanvraag
MODUS Treinopstelling

MODUS Treinopstelling

Prijs:
Op aanvraag
Plural wachtkamerbank - Outlet -
Actieprijs!

Plural wachtkamerbank - Outlet -

2174,-
1174,-
Bespaar nu 46%
INOX SC197 Tafelonderstel
Actieprijs!

INOX SC197 Tafelonderstel

Vanaf352,-
Bespaar nu 54%
ARA Armchair 315

ARA Armchair 315

Design Jorge Pensi (2011)
Kenmerkend voor dit ontwerp is de licht omgevouwen rugleuning waarin als stijlelement een soort handgreep is gemaakt die oppakken en aanschuiven vergemakkelijkt. De stoel Ara is gemaakt van sterk en weersbestendig Polypropyleen dat nog eens extra is...
148,-
ARKI Desk

ARKI Desk

Vanaf617,-
ARKI Desk Wood

ARKI Desk Wood

Vanaf980,-
ARKI Tafel FENIX Zwart

ARKI Tafel FENIX Zwart

Design Pedrali R&D
ARKI tafel, fraaie moderne tafel uit de Pedrali collectie, leverbaar in 100 cm breed en 120 cm breed. Onderstel metalen poten, tafelblad is gemaakt van FENIX kunststof 6mm dik met een aluminium blad dragend frame.
Vanaf1734,-
BABILA 2750

BABILA 2750

Vanaf231,-
Getoond 1 tot 21 van 167. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0