Noti

Noti Designmeubilair

Noti is een merk dat bekend staat om stilistisch diverse, originele banken, fauteuils, poefs, stoelen en tafels van hoogwaardige materialen, ontworpen voor kantoren, openbare ruimtes maar natuurlijk ook gewoon thuis.

Noti meubilair is veelzijdig en functioneel, vaak met een modulair en systemisch ontwerp, en het creëert een duidelijke stijlcode die kan worden samengevat als modern en elegant.

De collecties van Noti behoren regelmatig tot de genomineerde en bekroonde producten op de meest prestigieuze designwedstrijden. Noti meubilair is gemakkelijk herkenbaar aan de stijl en wordt zeer gewaardeerd door kunstcritici, journalisten, architecten en interieurstylisten.

Het hoogwaardige design van Noti won niet voor niets al drie keer de prestigieuze Red Dot Design Award.

Daarnaast is Noti een merk dat zich sterk inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, vertrouwt op zorgvuldig geselecteerde leveranciers en betrokken is bij activiteiten ten behoeve van de lokale gemeenschap.

 

Noti
Onderaan de pagina zijn 3 downloads beschikbaar.
HomeMerken Noti Artikelen 67
Bouli

Bouli

Design UAP (2011)
De Bouli van Noti is een sofa met onregelmatige ovale vormen, waardoor elke omgeving waar de Bouli geplaatst wordt, verandert in een originele en ongewone ruimte. Deze sofa staat op mooie houten poten. Het hoofddoel van dit design is om te laten zien...
Vanaf1538,-
Bouli

Bouli

Vanaf1503,-
Bouli

Bouli

Vanaf1337,-
Bouli

Bouli

Vanaf1481,-
CLAPP

CLAPP

Vanaf1145,-
Gap

Gap

Vanaf1000,-
Le Monde

Le Monde

Vanaf1216,-
Manta Club

Manta Club

Design Piotr Kuchcinski (2016)
De Manta Club van Noti is ontworpen door Piotr Kuchcinski en is een door origami geïnspireerde fauteuil met speciale armsteunen en rugleuning die de karakteristieke vorm van een naar buiten leunende trapezium aanneemt, gemaakt van een soft body van...
Vanaf927,-
Mishell Lounge

Mishell Lounge

Vanaf564,-
Mishell Soft

Mishell Soft

Vanaf535,-
Mula Armchair

Mula Armchair

Design Piotr Kuchcinski (2005)
De Mula Armchair van Noti is ontworpen door Piotr Kuchcinski en heeft een elegante vorm met zorgvuldig gekozen details. Dit, gecombineerd met gebruiksgemak, benadrukken de tijdloze schoonheid van dit meubilair en verwijst naar de design trends van de...
Vanaf863,-
Mula Sofa

Mula Sofa

Vanaf1176,-
Muse Daybed

Muse Daybed

Vanaf995,-
Muse sofa

Muse sofa

Vanaf1466,-
OMU Collection

OMU Collection

Prijs:
Op aanvraag
Palo

Palo

Vanaf1195,-
Ronin

Ronin

Vanaf1202,-
Getoond 1 tot 21 van 67. Er zijn meerdere pagina's.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0