Het Anker

Het Anker

Nederlands design van internationale allure

Het Anker is een Nederlandse producent die al sinds 1928 bekend staat om haar hoogwaardige meubilair van internationale allure. Van ontwerp tot productie, van stikken tot stofferen, alles gebeurt volledig in eigen beheer.

Banken of fauteuils van Het Anker zijn altijd comfortabel, van topkwaliteit en betaalbaar. Ze zijn gespecialiseerd in de verwerking van leer. Leer is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld en geeft een unieke uitstraling aan elk zitmeubel. Het Anker gebruikt uitsluitend hoge kwaliteit leer van gerenommeerde Italiaanse looierijen, dat zie, ruik en voel je!

 

Het Anker
HomeMerken Het Anker Artikelen 3
Actieprijs!
PAMELA

PAMELA

MADE IN HOLLAND!
Pamela is een super comfortabele en elegante verschijning, met zijn hoge rug en oren biedt Pamela fauteuil voldoende privacy, de optionele hocker maakt deze lijn helemaal compleet. Leverbaar indiverse stof- en leersoorten en met matzwart of chromen...
Vanaf924,-
Bespaar nu 20%
Actieprijs!
PARKER

PARKER

MADE IN HOLLAND!
Parker past in ieder interieur en zorgt voor de huiselijke touch op kantoor. Combineer met een breed aanbod stof- en leersoorten én kies optioneel voor de stijlvolle kruispoot. De Parker is draaibaar en zitnatuurlijk als gegoten!
Vanaf750,-
Bespaar nu 25%
Actieprijs!
WISKE

WISKE

Suske en Wiske, vakmanschap meesterschap en 100% made in Holland
Wiske is een elegante en praktische 4-poots stoel, met een stevig frame in RVS of matzwart. De dikke zitting is vervaardigd in vormvast koudschuim en de rug heeft een fijne zithouding met voldoende lendensteun onderin. Leverbaar met of zonder...
Vanaf270,-
Bespaar nu 25%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0