Cohesion Coworking Tafels

Cohesion Coworking Tafels

De stoere Cohesion tafels van BURONOMIC hebben pure, moderne lijnen.
Vanaf
775,-
Incl. BTW: 937.75
Cohesion Coworking TafelsCohesion Coworking TafelsCohesion Coworking TafelsCohesion Coworking TafelsCohesion Coworking TafelsCohesion Coworking TafelsCohesion Coworking Tafels
De brede en ruime Nitech® werkbladen zijn ontworpen om dialoog en communicatie te stimuleren. Dit assortiment voldoet aan nieuwe werkomgevingen zoals coworking, om discussie en creativiteit aan te moedigen, door meerdere mensen samen te laten werken op hetzelfde werkblad van 38 mm dik, voorzien van een 2mm ABS stootrand. De Cohesion vergadertafel heeft een industrieel stalen onderstel van on-edel metaal bestaande uit vierkante schuine voet 50mm, een bovenste achterplaat en een dwarsbalk onderaan. De set is verbonden door middel van een middenbalk in gelakt epoxy of matgelakt staal. Stabiliteitsvoetjes compenseren ongelijkheden in de vloer. Verkrijgbaar zonder of met ingebouwde elektrificatie (optioneel).

Afmeting: 200x100x74cm (BxDxH)

 

OPTIONEEL:

  • Ook leverbaar in 160x120cm, 200x120cm en 240x120cm
  • Kabelmanagement
  • Alle formaten tafels ook verkrijgbaar met massief houten poten

Bestelnummer
DH00
Merk
Verkrijgbaar in de kleuren
Bleached Oak (N)
Oak Nebraska (F)
Timber (M)
White (S)

Kijk ook eens naar…

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0