Kartell Partner Shop Amsterdam

Kartell Partner Shop

Iconische Italiaans design

Kartell is een Italiaans designmerk dat internationaal bekendheid heeft verworven met zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen van meubels en accessoires. Een van de kenmerkende aspecten van Kartell is het gebruik van transparante en gekleurde kunststoffen in plaats van traditionele materialen zoals hout of metaal. Dit heeft geleid tot de creatie van unieke en opvallende producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Kartell heeft samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en architecten, waaronder Philippe Starck, Patricia Urquiola, Ron Arad en Antonio Citterio. Deze samenwerkingen hebben geresulteerd in iconische stukken zoals de Louis Ghost-stoel, de Componibili-opbergunits en de Bubble Club-sofa.

Het merk staat bekend om zijn innovatieve productietechnieken, waaronder het gebruik van spuitgieten om complexe vormen en structuren te creëren. Hierdoor kunnen ze unieke ontwerpen realiseren die moeilijk te bereiken zijn met traditionele fabricagemethoden.

Naast meubels produceert Kartell ook verlichting, accessoires en decoratieve objecten. Het merk heeft een sterke aanwezigheid in de wereld van interieurontwerp en heeft showrooms en winkels over de hele wereld

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Kartell Partner Shop Amsterdam
Onderaan de pagina zijn 2 downloads beschikbaar.
HomeMerken Kartell Partner Shop Amsterdam Artikelen 264
A.I. Metallic

A.I. Metallic

Design Philippe Starck (2019)
Deze stoel van Philippe Starck voor Kartell is een ware revolutie in ontwerp, design en productie! Het is de eerste stoel gecreëerd met Artificial Intelligence. De A.I. Chair. De stoel is gemaakt van nieuw eco-vriendelijk materiaal uit circulaire...
474,38
BETTY

BETTY

Vanaf3643,80
Cara

Cara

844,63
Foliage Chair

Foliage Chair

Vanaf1399,17

Advies over Kartell Partner Shop Amsterdam?

Bel 020-617 01 26 of gebruik de chat-functie.
Foliage Sofa

Foliage Sofa

Design Patricia Urquila (2013)
Het ontwerp van Foliage is warm en heeft een uitnodigende uitstraling. Door de vormen van bladeren doet de zitting denken aan de top van een boom. De poten zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart en rood. De bekleding is fluweel of van...
Vanaf2756,20
K-Waiting

K-Waiting

2085,95
LCP

LCP

1761,98
Lunam Sofa

Lunam Sofa

Vanaf3922,31
Thierry

Thierry

1489,26
Getoond 1 tot 21 van 264. Er zijn meerdere pagina's.

Het design van Kartell wordt gekenmerkt door zijn moderniteit, functionaliteit en speelse esthetiek. De producten zijn vaak minimalistisch van vorm en hebben heldere lijnen, waardoor ze zowel in moderne als meer klassieke interieurs passen.

Kartell heeft verschillende designprijzen gewonnen en de producten zijn te vinden in talloze huizen, kantoren en openbare ruimtes over de hele wereld. Het merk blijft innoveren en nieuwe ontwerpen introduceren, waardoor het een belangrijke speler blijft in de designwereld.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0