Red Dot Design Award

Red Dot Design Award

Prijs voor innovatief kantoormeubilair

Elk jaar komen ontwerpers van over de hele wereld samen om de hoogste eer te behalen in de wereld van industrieel design: de Red Dot Design Award. Deze prestigieuze prijs, die wordt toegekend door het Duitse Design Zentrum Nordrhein Westfalen, erkent en beloont uitmuntendheid in verschillende categorieën, waaronder kantoormeubilair.

Kantoormeubilair is een cruciaal onderdeel van moderne werkplekken. Het beïnvloedt niet alleen de fysieke gezondheid en het comfort van werknemers, maar speelt ook een essentiële rol in het creëren van een productieve en inspirerende werkomgeving. Het Red Dot Design Award-programma heeft sinds de oprichting in 1955 de evolutie van kantoormeubilair nauwlettend gevolgd en gevierd. Elk jaar worden producten beoordeeld door een panel van internationaal gerenommeerde experts op basis van criteria zoals innovatie, functionaliteit, ergonomie en esthetiek.

De tekst gaat onderaan de pagina verder.
Red Dot Design Award

Onze merken Red Dot Design Award

Kartell Partner Shop AmsterdamCasalaVONDOMACTIUGirsbergerQuadrifoglioVIASIT BurositzmöbelLöfflerNOTIWAGNERROVOSilentLABKMP Store (Huismerk)LAPALMAMartinelli LucePEDRALIPLANK QLOCKTWO by Biegert & Funk
HomeCollecties Red Dot Design Award 68
A.I.

A.I.

The first chair created by artificial Intelligence!
Deze stoel van Philippe Starck voor Kartell is een ware revolutie in ontwerp, design en productie! Het is de eerste stoel gecreëerd met Artificial Intelligence. De A.I. Chair. De stoel is gemaakt van nieuw eco-vriendelijk materiaal uit circulaire...
201,65
ADD

ADD

Vanaf912,-
CAMIRO Work & Meet
Actieprijs!

CAMIRO Work & Meet

980,-
784,-
Bespaar nu 20%

Advies over Red Dot Design Award?

Bel 020-617 01 26 of gebruik de chat-functie.
Actieprijs!
DREAM Chair V14

DREAM Chair V14

De multifunctionele stoel Dream is bedoeld om met zijn eigentijdse designconcept kleur en transparantie te brengen in kantoorruimtes, vergaderruimtes, co-working tafels etc. De hoofdcomponenten zijn gemaakt van recyclebaar, versterkt polypropyleen....
318,-
286,-
Bespaar nu 10%
EVOLINE Backflip
Actieprijs!

EVOLINE Backflip

170,66
139,-
Bespaar nu 18%
KARBON
Actieprijs!

KARBON

1235,-
989,-
Bespaar nu 19%
MESAMI 2

MESAMI 2

Design FRITZ MOCNIK
Vanaf424,-
MESAMI 2

MESAMI 2

Vanaf382,-
MICROOFFICE® CUBIQ

MICROOFFICE® CUBIQ

Prijs:
Op aanvraag
Moon Chair Beige
Actieprijs!

Moon Chair Beige

625,-
425,-
Bespaar nu 32%
Moon Chair Bianco
Actieprijs!

Moon Chair Bianco

625,-
425,-
Bespaar nu 32%
Moon Chair Green
Actieprijs!

Moon Chair Green

625,-
425,-
Bespaar nu 32%
Moon Chair Grey
Actieprijs!

Moon Chair Grey

625,-
425,-
Bespaar nu 32%
MULTIPLO XL

MULTIPLO XL

Design Antonio Citterio (2016)
Multiplo is een tafel voor gebruik binnenshuis, voorzien van een marmer blad met afgeronde hoeken. Op verzoek biedt Kartell de mogelijkheid om de bladen in de versies wit of zwart te combineren met poten van de tegenovergestelde kleur. Het is ook...
4210,74
Q/WOOD

Q/WOOD

583,47
SIMPLEX 3D
Actieprijs!

SIMPLEX 3D

475,-
375,-
Bespaar nu 21%
TULLI
Actieprijs!

TULLI

374,-
336,60
Bespaar nu 10%
TULLI
Actieprijs!

TULLI

Vanaf648,90
Bespaar nu 10%
Getoond 1 tot 28 van 68. Er zijn meerdere pagina's.

Winnaars van de Red Dot Design Award in de categorie kantoormeubilair hebben bewezen dat ze in staat zijn om het traditionele te overstijgen en creatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen van moderne werkplekken. Of het nu gaat om ergonomische bureaustoelen die de gezondheid van de gebruiker bevorderen, modulaire werkstations die flexibiliteit ondersteunen, of duurzame materialen die milieuvriendelijkheid omarmen, de bekroonde ontwerpen brengen vernieuwing en efficiëntie naar kantooromgevingen.

De erkenning van de Red Dot Design Award heeft niet alleen invloed op de ontwerpers en fabrikanten, maar ook op de eindgebruikers. Het fungeert als een leidraad voor bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Door te investeren in prijswinnende ontwerpen kunnen bedrijven niet alleen de productiviteit van hun werknemers verbeteren, maar ook een positieve indruk maken op klanten en partners.

Bovendien heeft de Red Dot Design Award een internationaal karakter, waardoor winnende ontwerpen wereldwijd erkenning krijgen. Dit stimuleert de verspreiding van innovatieve ideeën en bevordert de groei van de designgemeenschap. Het motiveert ontwerpers om te blijven streven naar excellentie en om designprincipes te integreren in elk aspect van het kantoormeubilair.

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2023. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0