Torbjorn Anderssen & Espen Voll

Torbjorn Anderssen & Espen Voll

Onze merken Torbjorn Anderssen & Espen Voll

LapalmaMagis Design
HomeDesigners Torbjorn Anderssen & Espen Voll 4
EDIT

EDIT

Design Anderssen & Voll (2021)
De Edit van Lapalma is ontworpen door Anderssen & Voll, die bestaat uit volledig recyclebaar materiaal. In de stoel zijn er elementen te vinden van Scandinavisch minimalisme, maar ook Italiaanse invloeden, wat zorgt voor een zeer comfortabele stoel.
602,-
KIPU Zitelementen

KIPU Zitelementen

Design Andersen & Voll (2014)
De Kipu zitelementen van Lapalma, ontworpen door Andersen & Voll, zijn gebaseerd op kiezelstenen, gemaakt van geheugenmateriaal in een ronde en driehoekige vorm. Kipu is een informeel en breed te gebruiken element, als salontafel, voetenbankje,...
Vanaf552,-
Actieprijs!
SEQUOIA

SEQUOIA

Design Anderssen & Voll (2017)
De Sequoia van Magis is ontworpen door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en is een kruk met een zeer duidelijke graphische uitstraling welke doet denken aan kalligrafie. De voetensteun en de zitting hebben overeenkomende vormen.
375,-
298,-
Bespaar nu 21%
TIBU Stool Kvadrat

TIBU Stool Kvadrat

Design Anderssen & Voll
De Tibu barkruk is ontworpen door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en heeft een zeer 'clean' en gestileerd design. Met het ontwerpen van deze kruk kwam er spontaan het idee op om de hoogte aanpassingsfunctie op een nieuwe manier voor te stellen. De...
791,80

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0