Ludovica + Roberto Palomba

Ludovica + Roberto Palomba

Onze merken Ludovica + Roberto Palomba

DriadeKartell Partner Shop AmsterdamVondom
HomeDesigners Ludovica + Roberto Palomba 8
Actieprijs!
APP Table

APP Table

Design Ludovica + Roberto Palomba
De App table is ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba voor Driade en is een kleine tafel die voornamelijk bedoeld is voor buitengebruik. Het is een slanke tafel met poten die naar binnen toe lopen in een enkele kolom.
611,57
458,68
Bespaar nu 25%
Actieprijs!
Grand Plie Sofa

Grand Plie Sofa

Design Ludovica & Roberto Palomba (2010)
De Grand Plié sofa is ontworpen door Ludovica & Roberto Palomba voor Driade en is een elegante sofa met ronde vormen waarop iedereen zijn ideale zitpositie kan kan vinden. Hoort bij de Plié chair en de Piaffé.
1809,92
1360,33
Bespaar nu 25%
PIAFFE Table

PIAFFE Table

Design Ludovica & Roberto Palomba (2010)
De Piaffe van Driade is een bijzettafel die goed past bij de Plié en de Grand Plié, waarbij de complete set zorgt voor een harmonieus, maar zeer elegant geheel. De Piaffe doet denken aan een vel papier dat gevouwen is.
735,54
Actieprijs!
PLIE Chair

PLIE Chair

Design Ludovica & Roberto Palomba (2010)
De Plié stoel is ontworpen door Ludovica & Roberto Palomba voor Driade en is een strakke en moderne loungestoel die perfect past bij de Grand Plié en de Piaffe tafel. Door de mooie hoge rug en zijkanten is deze stoel gemaakt om uit de wind te zitten.
909,09
818,18
Bespaar nu 10%
SISSI

SISSI

Design Ludovica & Roberto Palomba (2017)
De Sissi van Driade is ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba en haalt zijn inspiratie uit de Weense stoelen, die bekend stonden om het gebruik van gebogen hout. De stoel is stapelbaar tot vier stuks en geschikt voor buitengebruik.
140,50
SISSI Armchair

SISSI Armchair

Design Ludovica & Roberto Palomba (2017)
De Sissi van Driade is ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba en haalt zijn inspiratie uit de Weense stoelen, die bekend stonden om het gebruik van gebogen hout. De stoel heeft armleuningen, is stapelbaar tot vier stuks en geschikt voor...
173,55
BONES Planters

BONES Planters

Design Ludovica & Roberto Palomba
De Bones collectie is een ontwerp van Ludovica en Roberto Palombo voor Vondom en omvat plantenbakken en bloempotten. Het is een collectie die elegant is door de slankheid, maar tegelijkertijd sterk vanwege het sprekende design. Bones kent een hoog...
Vanaf250,-
Actieprijs!
Be Bop

Be Bop

Design Ludovica & Roberto Palomba (2019)
Lage loungefauteuil Be Bob van kunststof die de traditionele lijnen van Afrikaanse stoelen combineert met de Gouden Jaren van Amerikaans design.
393,39
334,38
Bespaar nu 15%

KMP Kantoormeubilair
Airport Business Park
Frankfurtstraat 29-31
1175 RH  Lijnden

KMP Kantoormeubilair levert aan BEDRIJVEN en PARTICULIEREN. ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% B.T.W. Transport-en/of Montagekosten op aanvraag. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. KMP Kantoormeubilair VOF © 2003-2024. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.

1
0